de gener 30, 2009 Google Earth permetrà explorar el fons dels oceans

Jo ja no sé on té el límit Google perquè sembla que ho vulga abarcar tot. Però tot, tot. La propera versió del Google Earth, el programa que permet escodrinyat tot el planeta a vista de satèl·lit, permetrà també submergir-se en els fons oceànics per guaitar al detall la vida marina. El Google Earth 5 eixirà al mercat la propera setmana i sembla que serà un impacte. La possibilitat de capbussar-se en el fons del mar s'afegeix al servei de mirar els quadres de El Prado amb una qualitat i nivell de detall millor que estant allà mateix, que es va donar a conéixer la setmana passada. La fam de Google per abastar-ho tot és insaciable: recontruccions en 3D de ciutats actuals, de ciutats antigues com Roma, els carrers i les façanes dels edificis, carreteres i camins... llibres, informes mèdics! I no només, això perquè també ens localitzarà els nostres amics si estan a prop a través del seu mòbil. En fi, d'ací a quatre dies, si no recordem on hem deixat les claus, li harem de preguntar a Google, que segur que ho sabrà. Per cert, que circula per la xarxa una aplicació que permet descarregar els llibres que ha escanejat el Google Books. La podeu trobar ací, però no li digueu a ningú perquè, igual l'Spotify, té pinta de durar menys que un gra de segó en una conillera...

del.icio.us

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Imagino que la gràcia és descarregar llibres amb restriccions. Els llibres amb vista completa es poden descarregar des de Google Books sense necessitat de cap aplicació. La pregunta és si aquells amb restriccions amb aquesta eina es poden descarregar complets o només les pàgines visibles. Ho heu provat?

Anònim ha dit...

jo he provat, i la he cagat. per fer funcionar el Google Book Downloader resulta que has de actualizar primer a Microsoft .net Framework 3.5 SP1 que es una pasada mes de una hora de actualizacions i reiniciamentas, segurament innesesarias per al reste de programes. Que a mes omple el ordenador i l'acaba fent mes lent.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint