de gener 12, 2009 La litúrgia de baixar-se pelis podria acabar-se

Ara mateix, segons les estadístiques, una gran part dels internautes segueix la litúrgia de baixar-se pelis d'Internet: buscar-la a un lloc de la xarxa Emule o Torrent, localitzar la millor versió, mirar la que té més gent compartint-la, esperar les hores corresponents, comprovar que és realment la peli que havíem posat a baixar, enregistrar-la en un cd, DVD o disc multimèdia i vore-la quan no fan res de bo a la tele. Però això podia canviar perquè LG i Netfix han anunciat que trauran al mercat televisors que podran reproduir directament pel·lícules des d'Internet, sense necessitat de tot el procés de baixada i emmagatzemament. De fent, ja molta gent mira les pelis i sèries online sense necessitat de baixar-les, de llocs com Filmotech, Yodecido (de pagament), Megavideo o Películas Yonkis (de franc). Amb la velocitat de les línies d'avui dia, és perfectament possible i, si encerten a posar un preu raonable, la comoditat d'encendre la tele i tenir 100.000 pelis d'una qualitat boníssima per un parell d'euros serà una oferta molt atractiva. Sense baixades alentides, sense pelis falses, sense qualitats infectes i sense dubtes morals. Sembla que la indústria audiovisual comença a entendre que Internet no és un enemic, sinó una solució de futur, no creieu?
del.icio.us

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per mi es el futur, sens dubte. Falta que com dius, les velocitats de adsl siguin bones per tothom...

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que molta, moltíssima gent no estarà disposada a pagar 2 euros per quelcom que pot tenir gratis... la gent és/som així.

Albert Lloreta ha dit...

doncs jo sí, trobo que si la qualitat d'imatge és alta, estil dvd, per tenir-ho al moment els pago tu...

Anònim ha dit...

Amb la PLAYSTATION 3 això ja es una realitat, al menys als USA, el servei ON-LINE de PS3, ofereix la descarrega de pel·licules inclús quan son encara als cinemes. I tot legal 100%

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint