de febrer 20, 2009 (ACTUALITZAT) Spotify, la discoteca en els núvols

Tenir la nostra discoteca en CD's, en DVD's, en discs externs o solucions simil·lars està bé, però, i si la poguérem tenir tota a Internet? Això és el que fa Spotify (gràcies Lluís!), un programet que funciona com un servei online, on et dones d'altra i a partir d'aquell moment, ja pots escoltar tota la música que et vinga de gust, sempre que estigues connectat a Internet. Recorde una novel·la del 1997, 'No em pregunteu per què', on el protagonista intentava tirar endavant un projecte 'revolucionari' en aquell moment que pretenia acabar amb les discoteques individuals, creant un servei de música en MP3 a la carta a la Xarxa, que fera prescindibles les feixugues col·leccions de discs personals. És exactament el que fa Spotify. Et dona accés a una monumental discoteca on pots triar i remenar el que vulgues escoltar en aquell moment, crear llistes, fer favorits i oblidar-te'n de l'emmagatzemament. El somni de Toni Cervera, el protagonista de la novel·la que us citava abans. De moment, va per invitació o bé amb passes diaris, però paga la pena provar-ho Els núvols, el cloud comptuting, ho està innundant tot. Tinc clar que és el futur, però no sé si ens en acabarem penedint.
ACTUALITZAT IMPORTANT: Gràcies a Coras sabem que entrant en aquesta adreça no fa falta invitació ni res, tan sols et registres i ja tens un compte actiu per escoltar tota la música
del.icio.us

13 comentaris:

Anònim ha dit...

I com aconseguim la invitació?

Òscar ha dit...

aquí es pot registrar sense pagar, ni invitació, ni res... https://www.spotify.com/en/get-started/

Albert Lloreta ha dit...

"Tinc clar que és el futur, però no sé si ens en acabarem penedint."

home, cloud computing pels arxius personals... estic d'acord amb que no dóna gaire bon rollo (pel control de les dades, més que res...) però per música no vec que sigui massa problemàtic.

MHB ha dit...

Iep,
ahir ho vaig veure al blog de Microsiervos, però no m'hi vaig entretenir. Avui ho he baixat i ara ho estic provant amb Mike Oldfield (després que amb la Trinca no em surtíssin gaires resultats i la majoria dels que em sortien hi havia la Guillermina Mota i no puc amb ella).
Dir-vos que és un programa del que en sentirem a parlar i que mentre duri és molt aprofitable!

Anònim ha dit...

Andorra, és un país tercermundista....
Igual que no podem obrir un compte a Itunes, no podem accedir a Spotify....
Deuen de pensar que estem a l'Africa com va sortir a "Onion news!

Anònim ha dit...

He anat al link deixat pel Coras i no m´ha quedat clar si després de registrar-me hauría de pagar quelcom...és gratis de veritat?
Gràcies!

Òscar ha dit...

si, és gratuit per sempre.


Òscar

Jordi ha dit...

Algú ha comentat de que l'spotify està començant a restringir continguts?

Ferran ha dit...

l'he obert i veig que és molt semblant a un altre lloc que conec: www.deezer.com

Anònim ha dit...

La meva pregunta es ¿Es poible descarregar los temas al ordinador?

Anònim ha dit...

No ho veig molt practic, sino ho pots descarregar, encara estem a anys llum de poder ferlo servir en el movil al estil de un ipod sense disc dur per exemple...

no de si me explico...

Anònim ha dit...

http://www.error500.net/articulo/spotify-peligro-misma-contrasena-online

Spotify y el peligro de usar la misma contraseña en todos los servicios online

Spotify

Si te registraste en Spotify antes del 20 de Diciembre de 2008, te conviene leer este anuncio en su blog. Y es que hasta ese día, este servicio de música online tenía un fallo de seguridad que permitía el acceso a información de los usuarios. Como en Spotify pensaron que nadie había aprovechado el bug, no habían avisado hasta que "algo" les han indicado lo contrario.

Lo malo no es que alguien se haya podido hacer con nuestro usuario y contraseña en Spotify, el problema es que además se ha filtrado el correo electrónico y la mala costumbre de utilizar la misma password en otros servicios puede hacer el resto. ¿Consejo para estos casos? Correr y cambiar todas las contraseñas en otros servicios en los que compartiéramos el mismo correo o nombre de usuario. Después de eso, empezar a pensar en una estrategia por la cual no se siga con esta práctica, alguien podría llevar más de tres meses con nuestro usuario en cualquier otro sitio - correo, tienda online, red social - por un fallo de uno sólo de las webs que utilizamos.

Anònim ha dit...

fa dies que em vaig registrar a spotify.He anat a link recomanat i em surt un missatge que em diu"su correo electrónico figura en lista de espera". Llavors que haig de fer ara: tinc que esperar que em diguin algo? és pot descarregar el programa a l´ordinador?.Segond he llegit al blog desde el link que recomaneu et podries registrar sense invitació...

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint