de gener 09, 2009 Windows 7, a punt de descàrrega

Microsoft ha après d'algunes de les seues errades anteriors i ha decidit llençar la beta del seu nou sistema operatiu, el Windows 7, sense restriccions ni secretismes. Va prendre bona nota del que fan els sistemes linux o el navegador Firefox, que va batre el récord de descàrregues quan es va lliurar. A Microsoft saben que, si volen superar el fracàs de vendes del Windows Vista, han de donar-li la màxima publicitat al nou sistema, fent que tot el món el puga provar i remenar. Per això estan posant tantes facilitats per accedir a una versió de prova que caducarà a l'agost. Aleshores, si t'agrada, l'hauràs de comprar (o no...). A mi em sembla un canvi d'estratègia intel·ligent que veu com va el mercat i intenta adaptar-se. Perquè la veritat és que el negoci no està tant en els particulars com en les empreses i les administracions públiques. Si Microsoft s'ha adonat d'això, la pregunta que em faig és: serà possible un Windows gratuït en un futur no molt llunyà? Ja vorem, de moment, si voleu descarregar el nou sistema Windows 7, ho podeu fer via via TechNet, MSDN i Connect, si sou subscriptors o bé via torrent des d'aquesta adreça (màquines de 64 bits), des d'aquesta (32 bits normal) o des d'aquesta altra (versió 32 bits lite). (Com que hi ha una limitació a 2,5 milions de descàrregues, sembla que la via torrent serà la més fàcil i ràpida)
del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

aixo vol dir k la merda de win vista k em van vendre ja el podre llençar???? els putus 80€ k em van cardar no em serviran per a res pk m'haure de comprar el nou win 7????

MHB ha dit...

Tot són gustos.
Jo "encara" vaig amb l'Xp tot i que vaig cedint cada vegada més temps al Ubuntu.
Qui vulgui pagar que pagui i tindrà l'últim de l'últim (mentre no surti res de nou).
Però està clar que hi ha alternatives legals al Windows que et donen com a mínim la mateixa funcionalitat que amb el SO de'n Guillem Portes.

Anònim ha dit...

jo tb faig anar l'ubuntu, pero per programar automates haig de carregar el putu windows del collons, ja vaig tenir problemes per fer-los anar amb el vista ja ke nomes son compatibles amb l'xp....
i espero k s'acabi aviat, els de siemens ja han tret un programa per a linux, espero k tots continuiin aixi, a veure si ens desempellaguem del windows d'una vegada per totes...

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint