de febrer 26, 2009 El nou navegador Safari 4 mostra la poteta

Ja tenim disponible la versió Beta del que serà el nou navegador Safari, el programa natiu d'Apple per navegar per Internet. És la versió 4 i era necessària la renovació perquè s'estava quedant una mica endarrere. La nova versió que podeu descarregar ja si feu servir el sistema operatiu d'Apple (Leopard o Tigger) porta moltes novetats que el fan realment atractiu. Entre altres coses, quan obres una nova pestanya, es veu un futurista 'coverflow' en tres dimensions amb els llocs més interessants, els Top Sites, on pots anar amb un clic de ratolí. El navegador té un comportament molt bo en tot tipus de pàgines tot, compleix els estandarts Acid3 al màxim. A més, una nova tecnologia Java el fa fins trenta vegades més ràpid que altres navegadors com l'Internet Explorer o tres vegades més ràpid que el Firefox. A més, els suggerimens quan cerquem alguna cosa resulten realment pràctics i els favorits són una festa, els mostra com les caràtules dels discos a l'Itunes. Jo m'he quedat gratament sorprès i, la veritat, l'única cosa que m'ha fet ràbia és que hi haja versió per Mac (naturalment), per Windows però que encara no el puguem fruir amb Línux. Bé, i que ocupe més de cent megues de l'ala la instal·lació del programa, una barbaritat. Probeu-lo, el podeu descarregar en aquesta adreça. Feu una ullada al vídeo per tenir-ne un tast.

del.icio.us

5 comentaris:

quitus ha dit...

va realment ràpid. (això de probar un navegador Apple en un Xp, per mí es força nou :) ).
tanmateix hi ha coses surrealistes. els videos del youtube (en general el tema flash) no rulen, i tampoc les animacións .gif (almenys a mí no em funcionen)

per cert, algú sap com passar els favorits del Firefox al Safari 4? (en un Xp, es clar)

Anònim ha dit...

Hola Quitus. La importació és senzilla: al menu file hi ha un submenu que posa import bookmarks. Vas allà i busques l'arxiu de favorits del Firefox (si tens problemes a trobar l'arxiu, simplement ves al Firefox, organitzar favorits, exportar i et genera un arxiu html que guardes on vulgues) i ell solet fa la resta. ja tens tots els teus favorits del Firefox al Safari. Espere que t'haja ajudat. Salut!

quitus ha dit...

de fet no trobo el menu file......si es el botó "+" que hi ha abaix a "la pàgina" de bookmarks del Safari, tocar aquest botó provoca que el Safari es tanqui........
ja ho deia la senyora Botella, dona sabia ella, que matrimonis entre "pomes i finestres" no porten enlloc ;)..........
ja ho sé, ja ho sé, com diria en Fernando del Paso: "...la "beta" es una "beta" es una "beta"..."

quitus ha dit...

per cert ho dels videos flash i dels gif que no em funcionaven amb el safari eren cosa meva........

quitus ha dit...

bueno, finalment he desintalat el safari 4, i m'he descarregat la versió estable "més moderna". ara si que he pogut "carregar" els favorits del Firefox. bé será cosa d'esperar a una "versió estable" del Safari 4.........(per cert que el 3.5, que em sembla que es el que he instal.lat, també es molt ràpid.....)

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint