de febrer 01, 2009 Facebook, contra el mòbing rural

Cada dia són més els casos de conflicte entre els urbanites que van a viure al camp i la gent de l'horta que, sense moure's del lloc on han viscut tota la vida, han d'acollir els qui venen de ciutat. Els informatius han estat informant els darrers dies de conflictes creixents en aquest àmbit. A la gent de ciutat li molesta el soroll dels pollastres quan canten, la fortor dels porcs a la granja o les esquelles de les vaques quan van a pasturar. La Xarxa s'ha mobilitzat en contra del fenomen cada vegada més habitual del mòbing rural: la gent de ciutat denuncia els pagesos per fer la feina que han fet tota la vida, però amb les regulacions d'avui dia. Per combatre això, s'ha creat a Facebook un grup molt actiu, que supera els quinze mil membres, contra el mòbing rural. Ben fet, perquè si no vols pols, no vages a l'era. Diferent seria que a una persona que viu a Gràcia o a Sarrià li vingueren a posar una granja de garrins al costat de casa. Ara bé, si et compres una casa al costat de la granja dels vedells, no et pots queixar que les esquelles facen soroll, no creieu?
del.icio.us

3 comentaris:

David ha dit...

Totalment d'acord. Hi ha molta gent que té segona residencia a la muntanya, peró només la vol per disfresar la seva trista vida. La muntanya ha de ser per a les persones que se l'estimin. La resta no hi ha de fer res allí. Si no els hi agrada lo natural i auténtic, que marxin.

Theodore System ha dit...

La terra és de tothom, dels que están dels que venen i dels que van, estic fart de l'egoisme humà, comprem la terra i pensem que es nostra, però la terra hi era abans que tots nosaltres, si un dia apareix un grup d'alienígenes que ha comprat el planeta en una subhasta, i tenen una força superior, tots a callar i pasar pel tub, pagesos, pixapins, israelians , palestins i nacionalistes bascos.... la grandesa del ser humà és el secret més ven guardat del planeta terra, tan ven guardat que no la trobo...

Anònim ha dit...

Jo estic disposat a denunciar tots els gossos de BCN, estic fart de trepitjar merda i que el fotut gos de no se quin veí no hem deixa dormir.

Els gossos a la muntanya.

La justícia, si no et toca, es l´ hòstia de divertida

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint