de febrer 02, 2009 (ACTUALITZAT) Gran Wyoming: gran vídeo viral o gran fotuda de pota?

A les darreres hores s'ha difós un vídeo que està corrent a tota virolla pels la Xarxa. Es veu al Gran Wyoming durant un assaig del se programa 'El Intermedio', a la Sexta. Al document, maltracta una becaria que, segons ell, es carrega un assaig per eixir a plató en un moment inadequat. Al vídeo, Wyoming queda retratadet, perquè se li escalfa la boca i les deixa anar de l'alçada d'un campanar contra la pobra xica. Ara bé, jo em pregunte si el vídeo és de veritat o és un gag, un muntatge, un vídeo viral per fer enrenou i que se'n parle d'un programa amb poca audiència, sobre tot per la cadena en el que s'emet. El vídeo sembla enregistrat amb mòbil per algú del públic però... Què en penseu, el Wyoming és així o és un vídeo viral?
ACTUALITZAT: És un muntatge, ho acaba de confirmar Wyoming al programa. Li han clavat ben clavada a aquests de 'Más se perdió en Cuba'. I merescut que s'ho tenen. Vos pose el vídeo on Wyoming es parteix d'haver-los ben entabanat, als d'Intereconomia.


del.icio.us

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla autèntic... però es ben igual no ??

Si es autèntic... sobren els comentaris, el Wyoming s'ha tornat un cabronet.

Si es un "fake"... encara més cabrons els de la Sexta!!!

Si A llavors B i no-A llavors B ... llavors B es sempre cert...

Anònim ha dit...

Té tota la pinta de ser veritat i el Wyoming, tan progre com és, quan se li creuen els cables es torna un cabró de molt de cuidado... Gran vídeo.

Unknown ha dit...

diuen que la becària es la seva filla... i de fer si que s'assembla motl a la noia que sortia en l'anunci de la Sexta.


si és així... deu ser un fake segur...

Anònim ha dit...

Té tota la pinta de ser verídic. és em Wyoming cabrejat, sens dubte. I em temo que d'aquesta ja no s'aixecarà; aquestes sortides de tó no agraden a ningú.

Anònim ha dit...

Però com us ho podeu creureee???
Muntaatgeee!!!

Anònim ha dit...

Hola companys/es!!!

A veure, tot just m'he assabentat del video mitjançant una altra web on comenten que tot això és un video "viral" (tant de moda darrerament) del Wyyoming per enxampar als del programa aquest del canal ultraconservador (per no dir fatxa, directament) Intereconomía, que es diu "Más se perdió en Cuba" i que porta unes 2 setmanes despotricant del Gran Wyoming. Sembla ser que la "becària" és la pròpia filla del Wyoming (aquí us deixo la foto comparativa, tot i que al video no es veu gens bé):

http://farm4.static.flickr.com/3386/3247514564_3f4e9834aa_o.jpg

De totes formes, si estic/estem equivocats sortirem ben aviat de dubtes. No està a punt de començar el programa del Wyoming? (són les 20:50h) Segur que aquesta nit petarà de share!!! :-P

I, per cert, només he vist un parell de cops Intereconomía per la TDT, però no us podeu arribar a imaginar com en són d'ultradretans!!! I sense amagar-se, eh!

Salut i peles!!!

Per cert, amic Vidal, vas fer la teva secció la setmana passada? :-O
Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Jaume Codi ha dit...

Deu ser veritat perquè ja no està penjat, Casum dena!!!, m'he quedat amb les ganes de veure'l...

isabel comadira ha dit...

S ho ha muntat ell mateix per fer creixer la adudiencia-es veu que no s el mira gaire ningu...La gent prefereix la4-

Anònim ha dit...

Tremendo Wyoming !!! Se ha quedado con todos !!! ;-))))

Anònim ha dit...

Bravissimo!!

GRAN Wyoming ... magnífico!!

Cuantos kilos de CASPA volando por los aires!!

Anònim ha dit...

Es mentida s'ho han cregut el pallasso de intereconomia

Anònim ha dit...

Òstia! Era un muntatge! Teníeu raó quan dubtaveu del video. Jo he de confessar que m¡he pensat que era veritat i que Wyoming era un cabró. Bon ull, si senyor. Força Versió i força messi!

Anònim ha dit...

Ehém....bé, doncs a rectificar toquen. Sóc l'anónim de les 17:45. Ara resulta que a banda de metge i pallasso és un troç d'actor, aquest paio. Potser era important el que molts ignoràvem; que a intereconomía tenia uns enemics "fixos" als qui pretenía deixar en ridícul. Ara que ja ho sabem, ganes m'entren de veure la rèplica a "losantostv".
Sergi (ex anónim)

Anònim ha dit...

Jo també m'ho havia empassat, però veient avui El intermedio, he rigut molt amb com sen reien d'aquell home que sembla l'emperador d'Intereconomia. ¡que n'aprenguin!, que diria Laporta.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint