de febrer 28, 2009 Grans descomptes a Amazon (gràcies Josep Lluís)

En Josep Lluís, de ProgramariWeb, em va enviar una notícia que va descobrir i que ens pot estalviar tots uns quants euros, ara que tanta falta fan. Comenta al seu bloc que s'ha descobert una adreça directa la botiga online Amazon que permet veure els descomptes directament, unes rebaixes que poden arribat al 70 o el 90% del preu original, que en moltes ocasions és de milers d'euros o dòlars. Per accedir a aquests 'xollos' s'ha pitxar aquesta adreça d'Amazon i llavors canviar alguns paràmetres en funció del que estigueu cercant, com ara la botiga des de la que compreu, la categoria de producte que esteu cercant o el rang de descomptes. Paga la pena que us doneu una volta pel bloc d'En Josep Lluís perquè allà ho explica tot fil per randa i us podeu estalviar molta pasta. Au, a comprar en temps de crisi, que s'ha de fer anar la roda o tots acabarem al pou...
del.icio.us

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Xavi, l'adreça que esmentes per accedir als xollos no funciona

De valencià a valencià i en confiança: molt bona feina xiquet!!

Josep Lluis Fernàndez ha dit...

Gràcies per publicar l'article Xavi!! La web que no funciona és aquesta, i funcionable! --> http://www.amazon.com/gp/search/?node=502394&pct-off=75-99
Al bloc us he posat les categories per poder entrar directament a cada una d'elles! Una abraçada i felicitats per aquests fantàstic Bloc!
PD: Jo tambè estava al Titànic amb el senyor Marcelí!! :-)

Xavier Vidal ha dit...

perdoneu, he posat l'adreça una altra vegada, copiant-la fil per randa, a vore i ara pirula. Salut! (I gràcies pels 'piropos' compare valencià!)

Unknown ha dit...

Una altra que està molt bé és codigos-descuento.com, on podeu trobar codis de descompte per a diferents botigues. Són els codis que s'introdueixen, en el moment de calcular el total de la compra, restant una quantitat que pot oscil·lar depenent de la botiga, de la quantitat de diners que suma el carro virtual, etc.

Anònim ha dit...

Molt bona aquesta adreça. Però tinc una pregunta. Si comprem a travès d´Amazon, suposo que aixó tindrà unes despeses per enviament fore dels EUA, compensa el descompte amb les despeses? Molte gràcies?

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint