de febrer 09, 2009 Quin és el joc real de Telefònica?

Telefònica inicia una campanya contra la 'pirateria', on parla de baixar 'continguts il·legals'. No s'especifica què són exactament continguts il·legals i als usuaris els resulta difícil saber-ho. La raó és que fa uns mesos que Telefònica feia una altra campanya en la que oferia sis megues de velocitat per a que ens ho poguerem baixar tot. Si donaven toll per baixar-ho tot, per què ara ens diuen que si ho baixem tot estem sent uns pirates? És difícil d'entendre per una persona normal que li donen sis o dotze vegades la velocitat que necessita per navegar, fer xat, baixar el correu o comprar al supermercat que més li agrade si no ha de fer res més. I, segurament, no hauria contractat aquesta velocitat i pagat els quaranta i pico d'euros (els reals, no els que diuen a la promoció) si no fora per baixar més coses. Per tant, o abans quan ho oferien tot estaven jugant brut o juguen brut ara que ja han captat la clientela. Siga com siga, els subministradors d'internet haurien de ser més coherents i resistir una mica més les pression de les societats de gestió, no creieu?
del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si volen fer la prova de veure que passa si no deixen utilitzar P2P o censuren les pàgines de descàrrega directa. Que la facin. Per al 95% dels usuaris, internet és això, és descarregar-se pel·licules, música, veure el futbol per internet etc. i també llegir el correu i cercar 4 coses al google...unes utilitats que a la biblioteca o a la feina, les pot fer tothom. Si Telefònica tira endevant, no ens ha de fer gens de por, en qualsevol cas, a ells. Especialment en un contexte de crisi, serà una excusa perfecte per donar-se de baixa.

Marc Sadurní ha dit...

Doncs per aqui a Osona fa més de quatre anys que la gent es conecta a Internet a través del model de xarxa Guifi.net (Guanyadora Premi Nacional de Telecominucacions 2007) i no paguen cap mena de cuota, i cada vegada s'estén més i sino mireu els mapes de Guifi.net

Anònim ha dit...

tornem-hi un altre cop. Potser simplement ofereixen més megues de desgarrega per poder en general navegar millor, o descarregarse cose smés pesants mes ràpid, però legals (com per eemple al softonic o similars) Hi han moltes coses a la xarxa molt pesades que es poden descarregar legalment, pero com sempre tornem a la demagogia barata...

Per cert que quan va anar el director aquell, Serra hem sembla, i va criticar la pirateria, tots els del programa muts i a la gàbia... Ni un de sol va dir que descarregarse coses estava be o era legal. Increible! Sens dubte en algunes coses sou la hòstia!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint