de febrer 12, 2009 Una pàgina et fa Xantatge amb fotos delicades

El que fins ara només ho havien de témer els famosos ara també s'ha estès al comú dels normals que caminem amb dues potes. Em referesc a allò de tenir una foto on apareixes begut o fent coses lletges i haver de pagar per què un periodista no la publique. Fins i tot personatge com el nadador Michael Phelps va intentar comprar fa poc la foto on se'l veia fumant grifa. Ho feien els paparazzis fins ara però ara, als EEUU, està tenint molt d'èxit una pàgina anomenada YoBusted,en la que qualsevol pot penjar una foto compromesa d'un amic o un familiar o qui siga amb condicions que no es voldria veure. Per treure-la d'allà, la víctima s'ha de registrar i pagar 20 dòlars i, a més, el qui l'ha penjada rep una recompensa d'entre 15 i 20 dòlars més. Es tracta d'un negoci brut, immoral i, probablement il·legal. El que passa és que difícilment ningú recurrirà als tribunals per estalviar-se 20 dòlars, amb la qual cosa la màquina va roncant i la caixa va pujant. Ja veieu, de la manera més tonta, el món dels famosos també ens ha acabat perjudicant a la gent normal.
del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La pàgina YoBusted no sembla que funcioni... I per què poses tan enllaços? Fa el text difícil de llegir, alguns tenen molt poca informació (el penútil) i d'altres són directament irrelevants (el primer).

Anònim ha dit...

Van tombar el servidor, per això no funcinava. Respecte a perquè pose tants enllaços, la resposta és senzilla, perquè com a periodista, em van ensenyar a contrastar les fonts i sempre que puc posar una referència escrita, ho faig, perquè amplia la informació i, com a mínim, la contrasta, que és una cosa que els periodistes de la vella escola, per molt tecnològics que siguem, hem de fer. Respecte als enllaços que comentes, no cal entrar en detalls, però el primer és el reflexe en altres mitjas del que comente al post i el darrer, si punxes en l'enllaç explica com per capilaritat les coses dels famosos afecten a la gent normal i no paga la pena anar a tribunals per això. Salut!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint