de febrer 20, 2009 Veure pel·lícules online, una moda que creix

Com demostra l'Spotify, tan amat en els darrers dies, o webs com Last.fm, sembla que la tendència que s'obre pas a Internet és deixar de descarregar i acumular coses al nostre ordinador i fer-les servir online. I ho demostra l'augment constant d'internautes que, per comptes de descarregar pelis i sèries, simplement les miren a la Xarxa i se n'obliden. Llocs com Películasyonkis o seriesyonkis o bé Veocine o Divxonline funcionen a tota virolla. Ara, a totes aquestes s'afegeix un cercador, on simplement poses el nom de la peli que vols veure i, automàticament, se't comença a reproduir per visualitzar-la. I no és l'únic, com ho demostren pàgines com Berilium o Divoox. Fins i tot amb una mica d'habilitat, o simplement accedint a pàgines associades es poden descarregar, però això comença a perdre gas. Connectar-te, veure i deixar d'acumular material que, com a molt, veurem al llarg de la nostra vida un parell o tres de vegades. Aquest nou cercador, el Ra10 i funciona, com les altres pàgines, tibant de servidors com Mevavideo o altres similars. Molts d'ells tan sols et deixen veure 72 minuts d'una tacada, però és fàcil saltar-s'ho: el més senzill dels mètodes és obrir dues finestres amb la mateixa peli, una la comences a reproduir des de la meitat i te'n vas a veure la primera; quan arriba al límit la primera i es para, te'n vas a l'altra finestra i l'acabes de mirar allà. Ara bé, la legalitat d'aquest sistema, ja són figues d'un altre paner...
del.icio.us

7 comentaris:

Unknown ha dit...

des del meu punt de vista, ara per ara hi ha el problema dels formats. fa uns anys, aquesta qualitat de vídeos estaria bé, però avui en dia, en que et pots descarregar-te versións 720p de (gairebé) qualsevol serie la cosa no té comparació. a més hi ha molta gent, que la conexió d'internet està força apartada d'on és la tele (i d'aquí a que tothom tingui teles que es conecten a internet, suposo que haura de passar temps)

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que es el futur...De fet em pregunto: Si s'ha pogut arribar a un acord Spotify-Discogràfiqes perque no amb les prodcutores de cine o els programes de TV? Temps al temps...

Anònim ha dit...

I quina diferencia hi ha amb www.deezer.com

Unknown ha dit...

Jo em vaig enterar d'això fa uns mesos... I gràcies a elles he pogut gaudir de Lost, i d'altres series que d'altra manera no haguès pogut veure mai.

Però últimament s'ha popularitzat massa aquesta pàgina en concret i tinc por de que me la tanquin i tornar a estar a les fosques altra vegada.

Tal i com funciona ara la televisió, aquest és el futur. O les cadenes de televisió s'espavilen... o haurem de seguir fent il·legalitats. mira, com ningú es baixa House y anatonia de grey. Perquè no ens fa falta, cuatro ens la serveix en vena, ben calententa.

Anònim ha dit...

suposo que hi deu haver la possibilitat de conectar el pc amb la tele i així poder visualitzar les pelis en un format mes adequat.
Algú em podria explicar com es pot fer?

pop ha dit...

Esta molt be pero totes les pelis es pasan per megavideo i quant portes mes de mitja peli es para i et diu que si vols continuar tens que pagar , publicitat com tot.
Jordi

Anònim ha dit...

La pantalla es molt petita, fa falta un ADSL molt rapit i a sobre es para a mitja pelicula.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint