de març 19, 2009 Internet Explorer 8, la nova via de Microsoft

Microsoft està aprenent les noves tècniques de màrketing a gran velocitat. El Windows 7 i l'Explorer 8 són les mostres més clares. Si fins ara les versions del navegador de Microsoft (usat pel 70% dels internautes) eren clarament inferiors a d'altres, com ara el Firefox o el benvolgut Opera, ara sembla que això podria canviar. Microsoft diu que l'Explorer 8 és més ràpid que tota la competència. El que passa és que ha canviat les regles de mesura i així, qualsevol (si voleu velocitat, proveu el nou Opera Turbo, que comprimeix les pàgines, perquè literalment, vola). Tot i això, té moltes millores molt notables, com el control dels rastres que deixa a Internet, és a dir, la navegació privada que ja tenen Firefox o Chrome l'estabilitat, l'agrupament temàtica de pestanyes, la independència de cada pestanya per evitar que es penge tot el navegador o millores en la seguretat. En definitiva, que Microsoft incorpora al seu navegador les prestacions que ja tenien els altres navegadors fa temps. Aquesta entrada l'estic escrivint amb l'Explorer 8 per coherència i no es noten les mancances de versions anteriors. Fins i tot es podrà desinstal·lar del nou Windows 7, del que parlen meravelles i no paren (i amb raó, per la meua experiència). Pere fi, els usuaris de l'Explorer poden gaudir del que els altres ja gaudien amb els navegadors de la competència. El podeu descarregar en aquesta adreça.

del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja sé que això no ve el cas a aquest post.... però podeu despatxar en Miqui Puig? és que em fa fàstic sentir-lo, cada cop que parlar s'ha de cagar amb alguna cosa que soni a català. Quin tros de fatxa, no m'estranya que es donés de baixa el facebook! ja gent el devia acribillar xD

Anònim ha dit...

uix l'IE8 jo tb he llegit algun comentari.... http://tobal.cymaho.com/?p=786

per cert, jo tb m'apunto per despatxar al capullo d'en miki puig, va de guais, d'enrollat... i es un putu yupi de merda, fatxa mes no puguer.... kel bombin !!!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint