d’abril 14, 2009 1.001 entrades del nostre bloc

Avui hi havia moltes coses per a escriure: del malware, del Google Earth, de Microsoft i l'estalvi d'energia del Vista, del P2P, de la Màfia i la telefonia, del nou Ubuntu.. però finalment, hem decidir fer una petita parada perquè aquesta entrada és la que fa 1.001 del bloc. No són ganes de mirar-s el melic ni de fer-nos autobombo, però han estat gairebé tres anys d'escrits amb vocació que a algú li pogueren ser útils. Mil són també les persones que visiten regularment cada dia el bloc i que d'una u altra forma troben alguna cosa nova cada dia. Hi haurà hagut entrades entre les mil anteriors més bones, més roïns, més originals o menys però molta gent ha trobat interessant el que hem anat fent, com una part del programa "Versió Rac 1". Entre d'altres coses, estem especialment satisfets de la gent que va aconseguir pagar menys per la seua adsl per la campanya que vam fer i que van ser centenars. Internet és un món apassionant i ho seguirà sent, així que, si vosaltres voleu, seguirem escrivint entrades cada dia que puguen resultar interessants, útils i mengívoles. Ara bé, quina és la vostra opinió, què milloraríeu, què canviaríeu i què afegiríeu. Deixeu-ho dit als vostres comentaris. Moltes gràcies per llegir aquest bloc i escoltar el programa.
del.icio.us

7 comentaris:

Pau ha dit...

Moltes felicitats Xavi i gracies per la feina i per les preguntes contestadas.

Anònim ha dit...

Gracies per ser hi!! jo me la miro casi cada día.. enhorabona salut i força!!

Juanki ha dit...

Moltes felicitats, jo també m'ho miro gairabé cada dia, us tinc al meu lector de RSS...

administrador ha dit...

Una de les meves seccions preferides del programa... i una pàgina que m´ha obert moltes portes de la informàtica. GRÀCIES.

Unknown ha dit...

Xavi, desde el Baix Empordà, Sempre que entro al blog penso "A veure quina ha posat avui" i no es fer la pilota si dic que gairebé sempre ho trovo molt interessant, Jo que soc un negat amb l'informàtica n'he aprés molt. Moltes felicitats

Hipocondriaca ha dit...

Moltes felicitats!! ^_^

David Montilla ha dit...

Felicitats!! Deunidó 1001 entrades!! Els que tenim un bloc sabem el que costa tenir-hi continuitat i 1001 entrades són moltes! Endavant!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint