de juny 10, 2009 10 megues de Telefònica sense cost addicional: per a què tant?

Ahir em va telefonar una senyoreta molt amable de Telefònica que cada tres paraules una era '¿sí?' i em va dir que era molt bon client i que per això em pujaven la velocitat de descàrrega de sis megues a deu. Jo li vaig dir: 'però és que jo, amb sis, vaig que xute, no podria vostè deixar-me en sis i reduïr-me el preu?'. La senyoreta va dir que no, que el meu premi a la fidelitat i la constància era donar-me mes aixeta per baixar més i més de pressa. Jo li vaig insistir en què de fet, ara mateix, em venia més bé que em proposara un descompte perquè amb la crisi i tota la mandanga em feia més profit euros que megues. No hi va haver manera: deu megues tant sí com no! A banda que tampoc hi ha manera que et garanteixen un toll de descàrrega fix, perquè és compartit amb la tele d'Imagenio i, si vols el toll total, has d'apagar la tele. Davant això, la pregunta és si no estaran jugant a oferir-te el caramel de les descàrregues sense límit, quan a finals d'any tot sembla indicar que si descarregues més de 20 gigues al mes et redurian la velocitat, com ja comentàvem fa uns dies. Llavors, a què juguen les operadores?

AFEGIT: A partir de dissabte podràs triar una nova adreça 'particular' al Facebook (gràcies Gerardo!) La cosa serà que per comptes d'una adreça aleatòria, podràs posar, per exemple, facebook.com/xavier.vidal i accediràs directament al perfil de la persona. Això farà molt més fàcil, també la indexació dels cercadors. Hora d'ara, encara no sé si això és bo per la privacitat o no, que creieu?

del.icio.us

5 comentaris:

Carles ha dit...

És lògic que prefereixin augmentar l'aixeta que no pas reduir els costos.. ells prefereixen "millorar" les prestacions sense perdre el privilegi de ser un dels llocs on més et cobren de tot europa. Si fins i tot, telefonica d'espanya és més cara que la mateixa a romania o aquests llocs nous on s'estan expandint.. molt trist.

Per cert, el tema facebook, segons tinc entès es optatiu i tu podràs triar si ho vols o no, però encara falta veure com acabarà. Per a temes economics, blocs, etc es molt bona iniciativa. Però a nivell individual.. em sembla que es contraproduent :D.

L ' Individu ha dit...

Sobre el comentari que deixes anar de que reduiran la velocitat als que descarreguin x megues... ehem, jo aniria més amb compte amb escampar aket tipus de rumors; sembla que estiguem caient en la trampa de l'sgae, que vol que la gent agafi por i va difonen mentides contínuament. I mira en Sarkozy, o el paket telecom del parlament europeu... tanta hòstia i al final acaba en no-res.

jandroski ha dit...

per cert suposo que el rumor de que reduiran la velocitat deu ser si et descarregues més de 20 megues no?? només amb els programes de software lliure o amb podcasts jo descarrego mes de 20 megues cada 3 o 4 dies

Anònim ha dit...

Bon dia Xavier:

Vols dir que és així això de les 20 Megues...? No seran 20 GB? 20 GB seria l'equivalent a 15-30 películ.les, segons la qualitat. Però 20 Megues són 4 o 5 cançons... No és gaire, la veritat. Suposo que se t'ha escapat alguna cosa.

Salut i gràcies per tot!!


David, Estoril

LagartijaMan ha dit...

Bé, us proposen ampliar mentre el servei que donen a d'altres poblacions tot just arriva a 1 Mb... i això per dir alguna cosa.

I no parlo d'un ambit rural aillat o llunyà, senzilament a poblacions on no el hi rota de fer les minimes inversion en centraletes, per que no son rendibles... Fins i tot amb limitacions per a telefonia fixa de veu !!!

Vergonya els hauria de fer... per no invertir 4 euros fan un informe tecnic que signa vés a saber quin enginyer demostrant al Ministeri de Madrid la inviabilitat tècnica de cap instal·lació i ofereixen el sistema TRAC, i et deixen sense res de res.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint