de juny 18, 2009 Premis Blocs Catalunya

ACTUALITZAT: Si ja havíeu votat, torneu-ho a fer perquè van canviar el paràmetres del codi i l'enllaç estava equivocat. Ara ja està bé. Ahir es van obrir les votacions als Premis Blocs Catalunya. Es tracta de la segona edició dels premis més importants de l'àmbit català dedicats a premiar la tasca dels blocaires que es dediquen a intentar informar, entretenir o emprenyar els seus lectors (i, sovint, els qui no ho són). En aquesta edició s'han presentat més de sis-cents blocs, entre ells aquest mateix que esteu llegint, més de mig centenar més que l'any passat. Això demostra la salut i el vigor que té la comunitat blocaire al nostre país i també fa pensar en el futur, en com les institucions i la comunitat política podria aprofitar tota aquesta força d'opinió i comunicació per integrar-la més activament en les seues pròpies polítiques. Entre d'altres, la Generalitat promociona aquests premis, l'entrega dels quals es farà enguany a Vic. Si creieu que aquest bloc s'ho val, voteu-lo, en la part superior dreta teniu un enllaç directe a les votacions. Llarga vida als blocs!
del.icio.us

5 comentaris:

Chema ha dit...

El link està equivocat. Fixat en l'enlaç de "voteu-lo". Per votar el vostre blog ha d'acabar en 451 i el link acaba en 452. És d'un altre blog.

Xavier Vidal ha dit...

Han canviat el codi perquè originàriament era aquest, però ja està canviat. Moltes gràcies per avisar.

Anònim ha dit...

Això és competència deslleial, encara que sigui molt pitjor, la publicitat que podeu fer i feu mitjançant la ràdio, no la té ningú més.
Gràcies

Anònim ha dit...

Ho sento, però he visitat els altres blocs que es presenten i ho sento, però aquest és el millor.

Sóc un versió-addicte.
Aquest bloc entre els 5 favorits a la meva barra del firefox.

David Sardà. (1 vot)

Alegria De La Huerta ha dit...

Molta sort a la vostra secció... la resta farem el que podrem a la nostra ;)

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint