de juliol 12, 2009 Tenim la segona ADSL més cara de la Zona Euro

Ja no sospitàvem, però ara ho ha confirmat un estudi de l'Associació d'Internautes que dona dues xifres per sentir vergonya: tenim la tercera ADSL més cara de la Unió Europea i la segona més cara de la zona Euro. L'estudi revel·la una cosa molt negativa, al meu parer: a casa nostra, les operadores secundàries no són tan barates com en d'altres països, cosa que fa que vols anar-te'n de Telefònica siga com eixir de la paella per caure a les brases. En quan a velocitat, ocupem el lloc 16é sobre un total e 27, tot i que les sis megues de mitja que tenim ara i les deu que ofereix l'operadora dominant per a molta gent són més que suficient. Si foren reals, clar. És a dir, no és una qüestió de velocitat tant com de preu. De fet, segons m'han comentat, Telefònica està fent proves al Vallès amb fibra òptica que arriben als 20 Terabytes de velocitat. Per fer-se una idea, aquesta velocitat permet veure quaranta canals de televisió al mateix temps. Però en els temps que corren, molta gent prefereix pagar menys i no tenir tanta velocitat. (Rectificació)Si llegiu el xat de la dreta veureu com la Maria, una seguidora del bloc, ha hagut de pagar 20 euros els de Telefònica a canvi de baixar-li una mica la velocitat. Una vergonya (com molt bé m¡ha corregit anònim) perquè amb sis megues en tens de sobres.
del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

perdo, pero a la maria no li han baixat la quota 20€, si no que li han cobrat 20€ per baixar la velocitat, una vergonya, adeu.

Anònim ha dit...

I per cert, és normal que aquí els operadors secundaris no puguin abaixar tant els preus. S'ha d'explicar tot; mentre hi hagi "bucle local" (fragment de cable que arriba a casa nostra i que és propietat de Telefònica) les operadores secundàries seguiràn pagant un lloguer (abusiu) a Telefonica i per tant no hi haurà competencia...

LagartijaMan ha dit...

I més vergonya encara que aquests preus i per tant els seus beneficis no es reverteixin en la inversió necessaria d'infraestructura.

Com a exemple, aquest 'buble local' no sempre existeix. A casa meva, Telefonica no és capaç de posar-me telefon fixe, i quan ho facin (d'aqui a un parell d'anys...), no m'asseguren que l'ample de banda, si m'arriba, aconsegueixi una mega (1 MB) de velocitat.

Tot això al bell mig ce Catalunya, just al mateix eix de comunicacions que representa la C-58, a 3 Km de la població de Súria que si disposa d'ample de banda, imagenio, etc... concretament a Palà de Torroella !!!

Vergonya ??? NO, això ja passa de ser vergonyós...

Marc

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint