d’agost 25, 2009 És hora de demanar una rebaixa en l'ADSL i la tele

A la tornada de vacances, qui més i qui menys ha constatat el ben magre de les perspectives per a les finances tant personals com generals. Per intentar compensar això, una de les possibilitats és rebaixar la factura de telecomunicacions: adsl, telefonades i televisió, sobre tot. Com sabeu, l'any passat vam impulsar una campanya per a que la gent demanara pagar menys a les seues companyies. Va funcionar i hi va haver centenars de persones que ho van aconseguir. Després, les empreses van tancar l'aixeta de les rebaixes però ara, a l'inici del nou curs sembla que tornen a ser sensibles. Us donaré un exemple: la gent de Jazztel i d'Ono està telefonant a les cases oferint paquets promocionals de tele, telefonades i adsl pels volts dels 40 euros. Quan acaba la promoció, tots els serveis estan entre els 50 i 60, iva inclòs i totes les mandangues que et cobren sense avisar-te, és a dir, el que et passen pel banc. Si esteu pagant més d'això (o més de 30 euros per adsl i telefonades) és hora de trucar a la vostra companyia i dir-li que teniu una oferta millor i que no us agradaria marxar però que l'economia mana, així que a veure quina oferta us poden fer. El meu cas: trenta euros de rebaixa (des dels 90, tot inclòs, fins als 60). Si ho aconseguiu, deixeu el vostre comentari en la nostra pàgina d'una adsl més barata.

PICA PICA DE NOTICIES:

del.icio.us

6 comentaris:

Mauri ha dit...

Amb el cable d'Ono (el que abans era cablecat i després menta)hi ha alguna cosa a fer?
Quan ho vaig intentar l'any passat no tenien res si volia seguir amb cable. I claven 41 EUR al mes només per internet.

Mauri ha dit...

Per cert, i una altra cosa. A casa dels meus pares més d'un cop els hi han ofert el pack TV/telefon/Adsl a un aparent bon preu, però mai s'han apuntat perquè no s'en refien de donar-se de baixa de Telefónica, tenen por de què els hi arribin factures un cop donats de baixa.

Anònim ha dit...

Bentornat de vacances, xavier. A mi l'altre dia em va trucar ya.com que es la meva companyia i em va dir que em feia un 10% de descompte a partir d'aquest mes.

Seguiremos informando quan arribi la factura

Francesc ha dit...

Fa un mes vaig trucar a Ono amb la historia coneguda... La competencia ofereix... i jo estic content amb vosaltres perque el servei es molt bo, pero es que aneu molt cars. I telefon+internet 6M per fibra, de 54 a 35€ i encara vaig treure un modem WIFI que necessitava de franc

Anònim ha dit...

Jo vaig trucar a jazztel, ara pago sense promoció 51€ i vaig preguntar per una rebaixa i res de res, vaig dir-los-hi que em donaria de baixa...i res que el preu era aquest, si no volia pagar tant passessa a 6Mb. Ara tinc trucades+20Mb (en el meu cas uns 14Mb reals)

Unknown ha dit...

Parlant de la tele, i pels més "futbolerus", una notícia força interessant: GolTV gratis amb Imagenio

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint