de novembre 15, 2009 Accelerar Firefox a la màxima velocitat

El navegador Firefox és la millor alternativa, al meu entendre, que hi ha per navegar per Internet. La possibilitat de personalitzar-lo per les necessitats particulars de cadascú és la seua gran avantatge. Ara bé, de vegades es torna lent per la gran quantitat de feina que li donem i per la gran quantitat de memòria que devora. Per això, he escrit un petit script (una seqüència d'ordres) per millorar el rendiment del navegador. Es tracta d'una sèrie de valors que també es poden canviar escrivint a la barra del navegador "about:config" sense les cometes. Aquesta adreça us permet accedir als valors del Firefox, és com obrir-li el motor per poder tocar coses. Abans d'entrar als 'budells' del navegador us adverteix que aneu amb compte. Bé, per poder instal·lar aquest petit programet heu de tenir instal·lat primer una extensió del Firefox anomenada Greasemonkey, de la qual ja vaig parlar fa temps. Ho podeu revisar ací. Amb el Greasemonkey instal·lat, aneu a aquesta adreça del Userscripts i confirmeu que voleu instal·lar el script. Reinicieu el navegador i comproveu si us va més ràpid i més lleuger. Són valors d'acceleració màxima així que, si no us va bé, només teniu que punxar el Greasemonkey (part inferior dreta del navegador, una cara de mico) i desactivar l'script que heu instal·lat. Espere que us vaja bé. A mi m'ha anat de conya, però cadascú que faça servir el programet sota la seua responsabilitat... Deixeu comentaris, per favor!
del.icio.us

8 comentaris:

Anònim ha dit...

A primer cop de vista força bé. Ho comprovaré amb un altre ordinador sense l'script, però sembla que ha guanyat molt. Gràcies

Miquel ha dit...

Si si, no es molt, pro es nota una mica.

Xavier Vidal ha dit...

Esperem que vaja bé. Jo ho he provat en tres ordinadors diferents i es nota. No és allò que al·lucines, però va més lleuger i carrega les pàgines més ràpid. A veure si a tothom li fa el mateix servei.
Salut!

Bernat ha dit...

un cop mes, gracies :D

Anònim ha dit...

Jo l'he instal·lat a Windows i m'ha anat molt bé, en combinació amb un program q crec q ja vau parlar-ne speedefox que accelera la carrega. Es nota la diferència en el meu cas. Gràcies
Joan

Anònim ha dit...

Xavier, a mi em va de coña!

Rai ha dit...

gràcies Xavi, i tant que ho he notat.

Unknown ha dit...

Crec que millora la càrrega de la pàgina, però no pas del programa. Que segueix costant-li el mateix obrir-se. Igualment em sembla cent cops més ràpid que l'explorer 8.
Records i gràcies

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint