de febrer 15, 2010 Blackberry antibales

Avui començarà el Mobile World Congress, l'esdeveniment més important del món en aparells mòbils. En sentireu a parlar per dalt i per baix i n'hi ha notícies a la xarxa per donar i vendre. Gairebé cinquanta mil visitants, telèfons intel·ligents que faran de tot, el nou sistema operatiu de Windows per a mòbils, guants amb capacitat tàctil per ho haver-te'ls de traure per manipular l'Iphone, que cada vegada més marques es passen a l'Android com a sistema operatiu pels seus mòbils, que els mòbils seran més socials i més tàctils, que el gran repte és la seguretat... però el que no us contarà ningú és quin és el mòbil més resistent: la Blackberry 'antibales'. Molts consumidors es queixen avui dia que els materials amb què estan fets els mòbils són molt roïns. Però no tots, perquè la la Blackberry és capaç de parar una bala, com podeu veure a la foto que veieu en aquest post. Un compare jugava amb la pipa quan se li va disparar accidentalment i va picar a la cama de la núvia. Per sort, la xica feia servir una Blackberry amb una funda i entre les dues coses la bala no li va fer res. A partir d'ara, quan comprem un mòbil serà cosa de mirar més enllà del sistema operatiu que fa servir, de la memòria que té o la resolució de la càmera: li haurem de preguntar al depenent, "sí, sí, però, aquest mòbil pot parar una bala"?
del.icio.us

3 comentaris:

pep ha dit...

hola Xavier,

des de fa un temps que des del google reader no es pot llegir el post. m'explico, només ess veu el títol i si vols llegir el post has d'anar a la pàgina en si, mentre que abans si que es podia llegir. No sé si està fet expressament o no, però no m'agrada, ja que de l'altra manera era molt més ràpid. De tots els blogs on estic subscrit és l'únic que m'hi he trobat ...

Salutacions,
Pep.

Dani ha dit...

a mi també fa temps que em passa. Es pot arreglar ?

Es un rotllo i ja només llegeixo si el títol m'agrada molt

Xavier Vidal ha dit...

Hola companys, ho miraré, perquè hi havia una versió abreujada de l'RSS, per evitar enviar tota la parrafada i que només aparegueren les primeres línies, però veig que no hi ha terme mig, és o tot o res. Doncs ho posarem tot, però de tant en tant, passeu-se també pel bloc perquè totes les novetats no estan en l'RSS, també hi enquestes i cosestes que igual també us fan patxoca al propi bloc.
Salut!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint