de març 08, 2010 Qui envia 34 sms cada més?

Doncs la resposta és: les dones de les illes Balears. Com en això de les noves tecnologies hi ha estudis per tots els gustos, aquest de l'empresa de telefonia de baix cost MÁSmovil mostra l'ús que es fa a Espanya de la telefonia cel·lular. Els resultats poden semblar curiosos. Us apunte algunes de les conclusions:la mitjana nacional en consum de trucades a través del mòbil es troba a 83 minuts; els espanyols destinen una mitjana mensual de 218 megues a navegar via Internet mòbil; la majoria dels homes prefereix utilitzar Internet per comptes de les trucades i els SMS; a Ceuta i Melilla, el consum d'Internet al mòbil es dis para a més de 600 megabytes doblant a la resta de ciutats. I vosaltres, quants minuts parleu al mes pel mòbil i quants SMS envieu cada mes. Estaria bé saber-ho. Si voleu, deixeu-ho als comentaris per contrastar-ho amb la xifra de l'estudi de MÁSmovil.
Per cert: ja s'ha vist el primer vídeo publicitari de l'IPad, a la cermònia dels Oscar de Hollywood, us el pose i que cadascú decidisca si paga la pena rascar-se la butxaca...

del.icio.us

1 comentaris:

Felipetopo ha dit...

Jo només envio 2 ó 3 SMS al mes, prefereixo fer trucades.
Respecte al iPad, segurament tindrà el mateix exit que el iphone, encara que la gent digui que es un "bodrio". Del iphone estic cansat d'escoltar que hi han milers de movils mijors, però tothom vol un.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint