d’abril 10, 2012 Antivirus de franc per Mac

La recent onada d'infeccions de programari espia a ordinadors Mac ha fer despertar molts usuaris d'Apple. No hi ha sistemes operatius infal·libles i immunes contra els malware. Si bé és cert que Mac i Línux tenen un nivell de vulnerabilitat molt menor que Windows, si no s'han explotat més forats de seguretat és perquè l'ús de Windows és abastament majoritari i és més rendible infectar màquines Windows que màquines Mac o Línux. Per tant, cal posar-se les piles i evitar l'oportunitat. És a dir, no està de més carregar un bon antivirus (que no vol dir un antivirus de pagament) als nostres Mac (Snow, Snow Leopard o bé Lion, tant fa). Per això, vos deixe cinc antivirus de franc que es podem descarregar i instal·lar a les vostres màquines per evitar el mal abans que es produesca la infecció:

  1. Avast: la solució probablement més efectiva i discreta a Mac. Igual que en Windows, protegeix tant de virus com de tota mena de software espia
  2. Sophos: té una versió de pagament, però la versió de bades fa el fet prou bé, tot i que té tendència a xupar massa recursos de tant en tant.
  3. Clamxav: una de les solucions clàssiques d'antivirus de franc, molt silenciós i efectiu, està dissenyat per interceptar tota mena d'amenaces.
  4. VirusBarrier Express: té també una versió de pagament, però amb la versió de franc n'hi ha prou. Té problemes al desinstal·lar, no li agrada que intentes treure'l de la màquina.
  5. iAntivirus: va ser pensat originàriament només per Mac i sempre havia estat la solució gairebé única quan no hi havia amenaces per Mac. Segueix valent.
del.icio.us

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint