de setembre 12, 2012 Principals rumors sobre com serà l'#iPhone5 a hores d'ara

De totes les coses que s'han dit de l'iPhone 5 que es presenta al Yerba Buena Center califormià, aquests són els més probables, en format positiu/negatiu:

ARGUMENTS A FAVOR.

Nova pantalla 9 mil·límetres més gran, més nítida (Retina, amb una resolució 1,136 x 640): servirà per veure pelis i sèries en 16:9, sense barres. 

Serà un 22% més prim i 7% més lleuger.

Més capacitat de procés (A6, de Sambung i 1 GH de memòria): es podrà jugar a més jocs i de manera més suau i lineal. La capacitat d’emmagatzemament mínima serà 32 gigues

Antena a dalt i baix del telèfon, per evitar els problemes que va tenir l’iPhone 4S quan s'agafava per parlar.

USB 3.0, augment en la velocitat de tranferència de vídeos a l’ordinador.

Identificació per empremta digital en el botó central del telèfon.

Més duració de la bateria: podria donar-se el cas que no l’hagueres de carregar cada dia.

La coberta del darrere seria, per fi, molt més resistent, per tant, no caldria anar amb les fundes que tothom li ha de posar al telèfon per evitar que es ratlle.

El 4G permetrà fer videoconferències amb normalitat des de llocs on la velocitat de connexió siga realment bona (si és que les operadores estan preparades)

Soft: tindrà un botó que permetrà ‘apagar’ totes les comunicacions quan estàs en una reunió, cosa que ara toca molt la pera perquè van entrant tota mena d’avisos i els mapes han estat redissenyats des de zero.

Per fi deixarà d’haver problemes amb Youtube: Google ha preparat una aplicació específica per veure vídeos des de Youtube, cosa que molta gent trobava a faltar en el seu telèfon.

ARGUMENTS EN CONTRA.

La nova llargària farà no que càpiga en moltes butxaques de camisa.

El canvi del connector universal farà que, si te’l canvies, perdes la possibilitat de connectar alguns aparells que fins ara connectaves amb tots els aparells Apple que tenien el mateix.

El preu: tot i valdre el que costarà, a molta gent se li farà coll amunt això de pagar 600/700/800 euros per un telèfon, quan un ordinador portàtil val menys que això. Si els rumors que diuen que el preu serà entre 199 i 399 dòlars foren certs, seria la gran revolució del sector.

Targeta SIM (nano SIM) més menuda: farà que les actuals targestes sim que funcionen en els iPhones que correu ara no puguen funcionar en el nou iPhone, amb la qual cosa s’haurà de canviar o retallar.

No inclou NFC, amb la qual cosa no es podrà pagar amb el telèfon, una de les grans esperances de futur per evitar portar setanta targetes damunt.


↵ Use original player
YouTube
← Replay
X
i
del.icio.us

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint