de desembre 23, 2006 A tot arreu cullen figues...

Els americans són els campeons de la moral o, potser, de la doble moral. Resulta que persegueixen de forma gairebé violenta el qui es baixen pelis i música d’Internet i assenyalen amb el dit de mala manera els europeus com si forem el dimoni amb banyes. Doncs un estudi que s’acaba de publicar als EUA diu que quatre de cada cinc internautes d’aquell país es baixa pel·lícules de les xarxes d’intercanvi d’arxius P2P (Edonkey, Emule, Bitorrent, Ares...). I, el que és més remarcable, des del meu punt de vista, les pelis porno son les més demandades. Així que no vagen assenyalant tan els altres i que miren més sa casa. I el ditet, plegadet, que sempre parla el que més té que callar
del.icio.us

1 comentaris:

Maniobras Orquestales... en la Blogscuridad ha dit...

Quan llegeixo aquestes coses, al marge de constatar, novament, la hipocresia nordamericana em començo a preguntar si no som tots una mica culpables de tant rebombori amb les descarregues a la Xarxa.

M'explico: de còpies de discos se n'han fet tota la vida!!!. Que potser abans no es venien cintes de cassettes a destall??? Quan algú es comprava un disc el més normal del món era deixar-lo als amics i aquests se'l gravaven. I de cintes de video per gravar no se'n venien milions fa uns anys o què?

És cert que ara tenim moltes eines al nostre abast per fer més còpies, però dubto molt, moltíssim, que la causa de la crisi de les discogràfiques, per exemple, sigui la pirateria.

El gran problema que tenim és una cosa que es diu SGAE i que a costa nostra s'estan forrant amb un canon als CD que ja és del 30% del seu preu final i a sobre amb la intenció de crear un nou canon sobre les línees ADSL que ja serà per fer quelcom més que queixar-nos només.

Xavier - Salou
LaWEBERA TopSoft

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint