de gener 11, 2007 El "lette art" o com ser artista amb un cafè amb llet

Les coses que passen a Internet són fantàstiques. De sobte, algú descobreix per casualitat que pot ser divertit fer alguna cosa que ningú havia sistematitzat fins aquell moment. I comença la febre. Una de les darreres es diu "lette art" i consisteix en fer dibuixos artístics amb la crema que es forma al cafè amb llet o el capuccino o el tallat. Així dit, vos pareixerà una estupidesa, però en quan veieu el que es pot fer amb una bona crema de llet i cafè canviareu d'opinió. A més, és una pràctica fantàstica quan has quedat amb algú a un bar i es retrassa més del compte (cosa que passa massa sovint)

del.icio.us

7 comentaris:

Alegria De La Huerta ha dit...

Això ja fa temps que ho fan per Saint Patrick's amb les pnites de Guinness, no?
Hi "dibuixen" un trèbol.

Molt bonic, sí, sí, sí!

Bachi ha dit...

M'han agafat unes ganes de prendre un capuccino...

Maniobras Orquestales... en la Blogscuridad ha dit...

Al primer comentari més val no fer-li gaire cas perquè el que proposa no és per fer-ho des de Catalunya.

Si algú vol saber com guanyar diners de veritat, amb empreses catalanes i espanyoles que PAGUEN, que passi per aquest enllaç.

Per cert, a aquestes hores el post que ens ha deixat l'amic Vidal fa venir unes ganes de prendre un Cappuccino que no vegis...

Salut!!!

Anònim ha dit...

Comentari-Missatge pel Xavi Vidal:

He estat mirant perquè surt que aquest blog no té Pagerank de Google, perquè com a mínim jo he ficat enllaços a aquest blog allà on he pogut i hauria de tenir alguna cosa més que 0. I em sembla que a la propera "revisió" de Google, ja tindràs Pagerank!!! Hi ha una eina de predicció de Pagerank que diu que tindrà 3, però fins i tot hi ha un recurs que li dona un 4. Si el vols ficar al blog et deixo l'enllaç.

Salut!

Xavier Vidal ha dit...

Moltes gràcies Xavi. Vaig de seguida a mirar l'enllaç. Salut!

Xavier Vidal ha dit...

Ja està canviat, Xavi. Una altra vegada moltes gràcies. Com veus, no estic atent a tot perquè se'm menja la feina, així que t'agraesc doblement el comentari, l'enllaç i que hages fet "propaganda". Salut!

Anònim ha dit...

De res, home. Gràcies a tu per mantenir aquest blog que actualitzes molt sovint i sobretot per la feina que fas al programa.

I ENHORABONA per tenir ja un 4 de PageRank!!!, que ja és una xifra força respectable.

Per cert, et deixo l'enllaç a un video sobre l'impressionant I PHONE , que sé que et deu agradar tant com a mi. El video està molt bé perquè és una demostració ben llarga i en primer pla de tot el que fa (sobretot quan calla el presentador del principi).

JO VULL UN I-PHONE!!!

Salut!!!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint