de gener 10, 2007 Les famoses no són tan guapes.

Creieu-me, no són tan guapes (en alguns casos ni tan sols la meitat) del que apareixen totes aquestes famoses si els treus el maquillatge que solen portar a sobre…
del.icio.us

5 comentaris:

quitus ha dit...

quant arribi el HDDVD y el BlueRay em sembla que riurem. hi ha gent que assegura que es produirà una "tria" d'actors "aptes" o no pel nous formats del cine (bàsicament argumenten que la qualitat de la imatge serà tan gran que les més petites imperfeccions de la pell seràn visibles)....
(una cosa similar a ho que va suceeir entre el cine mut i el sonor, i totes aquelles estrelles que al intentar el cine sonor només feien el ridícul).......

Alegria De La Huerta ha dit...

Aquí és veu que ens intenten vendre una cosa que no és realitat. Després les nenes volen ser perfectes per agradar. Com al reportatge que van fer al 60minuts de TV3 sobre les nenes veneçolanes que estan totes operades. Potser no em d'anar tan lluny que les nenes d'ara ja es fan augment de pits com qui va a comprar pipes.
La meva experiència és que ... no em poso potingue a la cara per res del món, em repel·leix. Vaja que un dia la perruquera e va fer la ratlla a l'ull, li vaig dir que me la treiés, me la va esborrar i jo encara la veia ;)

Anònim ha dit...

No us deixeu portar pel morbo iconoclasta. Una mala foto la té QUALSEVOL persona. Si vols una mala foto de la Gisele Bunchen, Adriana Limao qui sigui també la pots fer.

quitus ha dit...

amb queda amb l'Adriana Lima por molt males fotos que pugui tenir :)

Deivit Tustei ha dit...

Primer: al video hi surt Allyson Hannigan. No em toqueu a l'Allyson siusplau!

Després, aquest que diu això de l'Alta Definició, a veure, si vas al cine, la definició de la imatge és espectacular i a més to es veu a una mida gegantina. O sigui, que més imperfeccions a la cara de les que puguis veure al cine, no veuras pas a casa teva en una tele HD amb una imatge HD. I als EUA fa bastant de temps que veuen la tele en HD i no passa res.

I tornant al tema, em sembla que tampoc n'hi ha per tant. En alguns casos s'han buscat fotos realment horribles per contrarrestar l'autèntica bellesa que poseeixen moltes de les protagonistes el video. Perquè una cosa és sortir sense maquillar, i una altra és sortir feta una porca, sense anar pentinada, fotent mala cara, segurament més bruta que si haguéssis nedat en un femer i moltes vegades després amb ressaca a sobre.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint