de gener 15, 2007 Youtube podria ser tancada a l'Índia

La llibertat que fet de Youtube el fenomen més important d'Internet dels darrers anys pot costar-li el tancament a l'Índia. Una paròdia de Gandhi fent un strip-tease, feta pel humorista Gautham Prasad, ha provocat que el govern indi estiga valorant la possibilitat de tancar Youtube en aquell país. I la pol·lèmica arriba després que les autoritats judicials brasileres fessen la setmana una cosa similar per la publicació a Youtube brasil del vídeo on Daniela Cicarelli s'ho muntava amb el seu xicot a una platja de Cadis. Ací vos deixe el vídeo de Gandhi per a que el valoreu.
del.icio.us

3 comentaris:

quitus ha dit...

recordo un interesant article d'un antic National Geographic que parlava de l'India, y com no d'en Gandhi. el gran retret que li feia (fa, encara) es que va ser incapaç d'acabar amb les castes; i sobretot ser incapaç de "rehabilitar" la imatge "social" dels descastats (que per qui no ho sàpiga només poden fer feines molt humils o perilloses, no es poden casar amb gent de castes superiors, etc...)
-----------------

-------------------
el seu nom és Howie Mandel, i possiblement no us digui res de res. A mí el nom tampoc, però ahir a la nit estava veient el desè episodi de "Studio 60 ..." i hi apereixia. Sortia en un sketch sobre un programa, Deal o no Deal (la versió americana del "Alla tu") y la seva cara em va sonar moltissím. De fet el vaig reconeixer gairebé instintivament, però també em vaig auto-convencer que no era possible.....Doncs, sí que era possible....Algo recorda en Wayne Fiscus; algú recorda Saint Elswehere (o "A cor obert"); doncs si voleu veure la pinta que fa ara el bó d'en Fiscus podeu provar la pàgina del concurs (al señor Carreres -es diu així el personatge que fa l'Spin?- segur que li caura la baba amb les hosteses)...

quitus ha dit...

ups la direccio del programa es la següent http://www.nbc.com/Deal_or_No_Deal/

Itf ha dit...

Felicita al Spin de part meva per la imitació del Milikito d'ahir dilluns 15. Feia temps que no reia tant!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint