de febrer 16, 2007 Compreu-li videojocs a la pareja

Les dones que juguen a vídeojocs tenen una vida sexual molt més activa. No ho dic jo, ho diu un estudi fet a Gran Bretanya per l'empresa Gametart. Segons aquest treball, realitzat durant tot el passat més de gener, les dones que jugaven habitualment a videojocs feien l'amor 4,3 vegades per setmana, mentre que les que no jugaven ho feien 3,2. A més, les entrevistaven afirmaven que des que jugaven a les consoles feien l'amor més que abans. Gametart és una de les companyies de jocs online amb més volum de negoci i més abonats de la Gran Bretanya. No sé si l'estudi està "cuinat" per vendre més consoles, però, si no és així, ja ho sabeu, ¡a comprar vídeojocs a les vostres parelles!
del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I no és més aviat perquè acostumen a ser més joves, actives, amb millor humor, amb un esperit més d'acord amb el temps que viu/vivim???

Per cert, amic Vidal, ja tinc comprovadíssim que Windows Vista és una p...mer... pels videojocs!!! Tinc uns quants, que ja són vellets (de futbol, d'estratègia, com el darrer Command&Conquer, i d'altres...) i o no funcionen o van fatal amb el p... windows Vista. El problema són els drivers que fa servir per la tarja gràfica que són massa "moderns" per jugar amb videojocs de fa un temps (un parell d'anys, no més, eh!). A veure si comentes res d'això a la teva secció.

Salut!!!
Xavier - Salou
LaWEBERA TopSoft

Anònim ha dit...

ok... ja sé qué regalar per reis...

gràcies!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint