de febrer 12, 2007 Desagraïts i maleducats amb Pau Gasol!

Tot ho saben: Memphis sense el nostre Pau Gasol no és res, però als nous propietaris de Memphis no els agrada que Pau cobre tant, així que han posat foc a la màquina per treure-se'l de sobre i potser forma part d'aquesta campanya una cançó, ofensiva i inmerescuda, que vos pose a continuació. Jo crec que no s'ho mereix, i vosaltres? El tema és d'un tal Chris Vernon, un locutor de la radio local de Memphis ESPN . M'agradaria que els oients de Versió Rac 1 li enviàrem un correu al tal Vernon posant-li les coses al seu lloc i demostrant-li el que nosaltres pensem de Pau i del que serien els Grizzlies sense Pau. L'adreça és aquesta: chris@cvernon.com (Per treure el mal sabor de boca, en posaré un altre en homenatge)


del.icio.us

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Un missatge molt modestet:

About your incredible song
I think you don't remember that Pau Gasol is the Basketball World Champion. Maybe you should sing some other shit instead of this mountain of lies.

Doc

Anònim ha dit...

No consideration deserves the declarations of anybody who is a journalist,
and that him(her) supposes for it that it(he,she) has to have a career
and something of general culture.
So(Then,Since) that it(he,she) does not know where this SPAIN (Europe) and it confuses
with MEXICO ... (I say it for the short pigtail " AYAYAYAYAYAYYY... "
of the end of the cancioncita). Already he(she) says to me the cultural standard and
the credibility of this personage...
If really he has a career... That adds up, remains, multiply and divide a bit,
and credit that numbers go out in The Memphis Grizzleis with Pau or without Pau.

Anònim ha dit...

ALBERT C.F.:
No em mereix cap consideració les declaracions d'un personatge que é periodista, i
que se li suposa, per això , que ha de tenir una carrera y quelcom de cultura general.
Doncs que no sapiga on està ESPANYA (ja no diguen CATALUNYA) i que ho cunfongui amb MEXIC,
(ho comento per la cueta de la conçó "AIAIAIAIAIAIAIII..." típic de les raxeres). Ja em diu
el nivell cultural i la credibilitat d'aquest personatge...
Si realment té una carrera, que sumi, resti, multipliqui i divideixi una miqueta. I
a veure quins números surten als Memphis Grizzleis amb Pau o sense Pau...
(NO HI HA COMPARACIÓ)

Anònim ha dit...

Mira, xato, si el pau gasol és un espanyol ploraner, tu ets un cantautor nefast, que canta malament, que rasca la guitarra i que sap tan de bàsquet com el capità spook, m'has entès? Apa, ara fes una altra cançoneta, si vols...

Anònim ha dit...

What you want with this song? It's only a funnny thing to gain some listeners? Or maybé somebody is giving you something more than words to try to make Pau less valuable than he is? Anyway, this song doesen't seem too funny to me, man, look at you and your pictura on your own bloc and you'll know what your really are? Xavi, Barcelona.

Anònim ha dit...

Si sapiguessis alguna cosa de bàsquet, sabries que Memphis sense Pau no és absolutament res de res i que les ganes que hi poses en desacreditar-lo no tenen res a veure amb l'actitud de pau a la pista.Segur que la teua cançó no serà ni la meitat de bona que el pitjor partit d'En Pau. Endavant Pau des de Sant Feliu de Llobregat!

Anònim ha dit...

.....he enviat un missatge a aquest tipus i l'adreça m'ha donat error!!!...us ha passat a vosaltres també??

Xavier Vidal ha dit...

Mira Chris, cadascú és molt lliure de donar la seua opinió, però crec que t'has passat tres pobles sobre el Pau. Pau és el millor que li ha passat a Memphis des que és una franquícia de l'NBA. És el millor jugador que ha tingut i el principal responsable que l'equip arribés als Play-Offs. Si Pau no s'hagués lesionat, possiblement no hauries fet una cançó com aquesta, la qual cosa significa que el fas resonsable d'una cosa de la que no té culpa, que és una lesió fortuíta. A més, només una mala persona podria desitjar-li mal a un jugador com Pau Gasol, perquè en la lleta dius que t'alegraràs quan es faci mal. Molt bé, Chris, és molt fàcil fer sang quan no ets tu qui salta al a pista cada nit a barallar-se. O no entens res de bàquet o, el que és pitjor, hi entens i llavors has fet aquesta cançó a mala fe, amb qui sap quins obscurs interessos. En qualsevol cas, t'hauries de disculpar amb Pau, crec, fent una altra çanconeta, no creus?

Anònim ha dit...

Jo el que no entenc és perque hem de menjar a totes hores Pau Gasol, potser sí que és molt bó però hi ha moltes altres persones que aportaran molt més a la humanitat que no pas ell i que desgraciadament passaran sense pena ni gloria.
N'estic farta de que a cada informatiu surti si ha marcat o no, qué ens aporta el saber-ho? res.
Laura

Anònim ha dit...

Certament penso que el vernon aquest, un yankee de l'américa "profunda" prou pena te de ser tant ignorant. Como nomès de tenir una (que dic una ) potser mitja encara que es s'escarrasi no farà mai sinapsis, mes val fer-li veure amb paraules sencilles que no te ni raó ni cap gràcia la seva cançoneta.
MENPHIS, WHAT Memphis Grizzleis MEANS, ANYBODY NOWS THAT BASKET TEAM BEFORE PAUL GASSOL PLAYS IN IT. Plase make a human favor, don't sing anymore or if you do that only in your shower time and alone.
Miriam

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint