de febrer 22, 2007 El príncipe Gitano, impagable

El gran Anselm Roig m'ha posat sobre la pista d'alguns vídeos del Príncipe Gitano que rutllen per Youtube i realment, són impagable, s'han d'escoltar amb calma perquè se't poden desencaixar les barres de tan riure. Vos pose una mostra de la grandesa d'aquest home...



del.icio.us

8 comentaris:

Anònim ha dit...

tio, fas unes aportacions fastigoses. i a veure si catalanitzes el bloc, no? tan sols has d'editar el codi dins de blogger...! riure? fàstic!

Xavier Vidal ha dit...

Quan dius catalanitzar no sé exactament a què et refereixes, si a la forma, els textos o el contingut. M'ho podries aclarir, per favor. T'estaria molt agraït. D'altra banda, què consideres exactament fastigós. També m'agradaria que ho aclarires perquè no hi veig res d'escatològic, però puc estar equivocat. En tot cas, gràcies per deixar el teu comentari.

Maniobras Orquestales... en la Blogscuridad ha dit...

Xavi Vidal, crec que per evitar comentaris de trolls com aquest, hauríes de canviar la forma com la gent deixa els comentaris. Si vols, et puc ajudar amb els canvis del codi al blog per email (lawebera_topsoft@yahoo.es).

També, si vols, et puc dir com posar la dat, per exemple en català i altres coses del blog, perquè el blogger té habilitat al català comn a idioma.

Salut company i passa dels trolls de la Blogosfera!!!

Maniobras Orquestales... en la Blogscuridad ha dit...

Per cert, jo li he canviat la cara al meu blog (modest però "apanyat"), per si el vols fer una ullada. I, per descomptat, ja hi ha un enllaç cap a aquest blog.

Salut!

Xavier Vidal ha dit...

Gràcies "maniobrero". He feet tots els canvis que he sabut amb el codi per catalanitzar-lo quan més millor, però hi ha coses que no trobe per canviar. Qualsevol aportació serà molt benvinguda. Moltes Gràcies!

Maniobras Orquestales... en la Blogscuridad ha dit...

Hola de nou!

Xavi, mira, quan entris al Panel de Control de Blogger vés a la pestanya de Opciones--->Formato--->i la sisena opció és "idioma". Entre el búlgaro i el checo surt el Català (España). Els idiomes surten desordenats -no sé perquè- Això serveix bàsicament perquè les dates surtin en català. Després pots triar-ne el format que més t'estimis a "Formato de cabecera de fecha".

I sobre els comentaris, crec que si vas a: Opciones--->Comentarios---> i a la vuitena opció que diu " ¿Desea habilitar la moderación de comentarios?" poses que sí i la teva adreça de email, podràs mopderar els comentaris, és a dir acceptar-los o no, abans que un altre trunyo/troll com el d'abans, entri aquí, sense identificar-se i insulti a tothom.

Recorda de gravar els canvis abans de tancar les finestres del Panel de Control.

Per cert, aprofito l'avinentesa per dir que l'altre dia el Toni Clapés parlava sobre els articles de l'Estatut que estan calcats a Andalusia i en canvi no només no els impugna davant el Constitucional el PP sinó que els hi dona suport. I deia que havia perdut una referència sobre aixxò. Al meu modest blog he pujat un post on en parlo, amb l'exemple de l'art. 95.2 de l'Estatut per si us interessa, a banda d'altres enllaços oficials del tema.

(Res, era per fer-me publicitat, ja saps, ;-Þ)

Salut, amic Vidal i enhorabona pel programa!

Xavier Vidal ha dit...

Moltes gràcies una vegada més. Ets un pou de ciència. Ja havia buscat això de l'idioma, però clar, al no estar endreçat alfabèticament, doncs no ho havia trobat. Respecte als comentaris, de moment no sóc partidari de censurar-ne cap. La gent que diga el que vulga perquè els comentaris es qualifiquen per ells mateixos i la gent que els llegeix ja sap qui hi ha al radere. Ja li diré al toni això dels articles per vore si cau una mica de publicitat (jjjj) Salut!

David ha dit...

Crec que el primer video està filmat a Platja D'Aro...Si els extres eren estrangers, devien flipar.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint