de febrer 07, 2007 Galeria de fotos de l'estudi

De vegades va bé ubicar on passen les coses que normalment no veus. Per això hem fet una galeria de fotos de l'estudi un dia que hi havia el fantàstic mag Fèlix. Si punxeu en la foto accedireu a la galeria de fotos, algunes de les quals ja havíem penjat abans
del.icio.us

6 comentaris:

Linuz ha dit...

Falten les fotos de la Montse!

Itf ha dit...

Mira, per fi sé quina cara té el mag Fèlix de debò! Només coneixia a l'Oriol Cruz caracteritzat en el "Dilluns Clapés". L'altre dia vaig trucar al Rac1 i em van dir que no deixaveu venir de públic! Llàstima.

Anònim ha dit...

Xaviiiiiiii
què passa amb blogger???
és un caos
no es pot entrar com a usuari des de fa un dies
ens han obligat a migrar amb el nou sistema i crear una compte de Google
a veure què en pots esbrinar de tot l'assumpte i fer un post per explicar-ho
plisssssssssss
merciiii

Xavier Vidal ha dit...

Hola, sabia lo de blogger, però a mi en funciona perfectament, tot i que s'ha de dir que jo ja hi vaig entrar tenint compte amb gmail i vaig migar al beta en quan va sortir (digue'm tastafabes!) així que jo ho he tingut cap problema, tot i que intentaré vore què passa. Salut!

Will ha dit...

M'afegeixo al que diu "linuz": falten fotos de la Montse. I de la resta de noies, i nois, i altres (no sabria ben bé com definir el Sr. Marcel·lí...) ;-)

Per cert, fixeu-vos en una de les fotos, la del Mag Fèlix amb el pèndol: No té una retirada a Jordi Pujol?

Xavier ha dit...

Hola! Per tenir compte al nou blogger no cal fer res d'estrany: només introduir les dades pel compte nou i prou (es fa en un minut, eh?) I no cal tenir Gmail ni res. La meva és un compte de correu de Yahoo, o sigui que ja veus...

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint