de febrer 06, 2007 Hauríem d'anar molt amb compte amb el que prenem

Un informe publicat fa uns dies afirmava que els espermatozous dels espanyols estan perdent velocitat de manera escandalosa i que, si la cosa segueix així, l'any 2067 es pararan definitivament, és a dir, ja no voldran ni sortir. No tan sols cada vegada n'ixen menys, sino que són cada vegada més ganduls. Ací vos porte un document que testifica la notícia de manera irrefutable

del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, sí... Molt dròpols i molt dolents tenim els espermatozous...val. Però només que hi hagi un que estigui mig bé i el molt cabrón s'endinsi, ben endins, cap a on no hauria d'anar ni fecundar i... Ja hem begut oli!!! Xiquetes i xiquets, no us enrefieu i condonitzeu-vos!!!

Salut i sexe!
Xavier - Salou
LaWEBERA TopSoft - On Tot és de franc...

Anònim ha dit...

¿Aquest es el 'bloc del oients de "Versió RAC 1"'? ¿O potser és el blog de les parides d'en Vidal? Canvieu el títol, això no té res a veure amb el Versio, posa les seccions del programa en mp3, entrevistes, etc i llavors parlarem.

Xavier Vidal ha dit...

Hola anónimo. Em sap mal que no t'agrade el bloc, però crec que totel que demanes, les seccions del programa les entrevistes i tota la resta de coses ja està penjat amb enllaços amb aquesta mateixa pàgina i, per tant, el que hi posem aquí és un complement a la secció de ràdio i un lloc d'encontre. Demana què vols que no hi siga i miraré de posar-ho. Salut!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint