de febrer 25, 2007 Tingueu Vista mantenint l'XP

Per promocionar el Windows Vista, Microsoft ha usat, sobre tot, la famosa rotació de les finestres en 3D que volen al canviar d'aplicacions. Sembla que sols aquest efecte justifique canviar de sistema operatiu. Doncs jo crec que no i vos posaré ací un programet ben menut que fa exctament el mateix que el ja famós aero, el sistema de 3d d'escriptori del Vista i que no poden fer servir, diuen, més de la meitat dels ordinadors del món. Proveu-lo i ja em direu si no és una cucada. Descarregueu aquesta versió de prova o bé aquesta altra versió menys limitada ací o ací.
del.icio.us

4 comentaris:

quitus ha dit...

acabo de trobar un nou MMORPG anomenat Dofus (http://www.dofus.com/es/?lang=es) y almenys ho que estat ceient es que els personatges son una "cucada"....
http://www.gametrailers.com/player.php?id=17205&type=mov

Anònim ha dit...

l'Aero de microsoft fa riure una vegada has vist els escriptoris 3D que hi ha per GNU/linux com el COMPIZ, el BERYL o el METISSE, poseu aquests noms al youtube i veureu què és un escriptori 3D de veritat (i totalment gratuits)

Xavier Vidal ha dit...

Tens raó amb això de l'aero contra els GNU/Linux, però és que la meua intenció era deixar patent que per tenir finestretes que volen no feia falta canviar de SO. Salut!

Anònim ha dit...

hoono hi ha manera que em funcioni cap d'aquests programes l'icona no s'activa i els altres dos els fitxers decarregats no s'obren
Sera qeu soc molt torpe...........

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint