de març 08, 2007 És Bill Gates un pelagats?

Sorprèn vore una llista dels personatges més influents d'Internet i que no hi siga Bill Gates. I no el primer, no, ni entre els deu primers. La revista PC World ha confeccionat aquesta llista i de forma sorprenent (al menys per a mi) no hi és el fundador de Microsoft. Entre d'altres coses, perquè és el propietari del navegador que fan servir més de vuit de cada deu ordinadors, perquè acaba de llençar un Sistema Operatiu, el Vista, que es basa en la connexió a Internet per la majoria de funcions, perquè és un gurú per molta gent de les tendències de futur de la xarxa i per un bon grapat d'altres raons. A la llista hi són els de Google, el d'Apple, el del Bittorrent, el de la Wikipedia, els de Youtube, els de Worls of Warcraft... però Bill Gates, no. Què voleu que vos diga, a mi, em costa d'entendre. Aquí teniu els més influents de la Xarxa, segons el PcWorld:





Per ordre (d'esquerra a dreta), Eric Schmidt, Larry Page, y Sergey Brin (Google), Steve Jobs (Apple), Bram Cohen (Bittorrent), Mike Morhaime (World of Warcraft), Jimmy Jimbo Wales (Wikipedia) i Chad Hurley y Steve Chen (Youtube)
del.icio.us

2 comentaris:

Victor M. ha dit...

Es una llista dels personatges mes influents de la Web i quan la web es va possar de moda alla pels 95 Microsoft va despreciarla totalment. No ha sigut inovadora en res.

Jordi ha dit...

Precisament, M$ mai ha apostat per Internet no entenc perquè hauria de ser-hi. A més en Bill Gates només es el fundador d'una companyia propietària d'un sistema operatiu. Tampoc hi ha en Linus Torvalds, no són tan influents com els pinten :-)

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint