de març 29, 2007 Versió Rac 1, a Ebay

El món d'Ebay bull cada dia més i "Versió Rac 1" també hi vol ser. Per això, hem posat a subhasta la fantàstica ampolla d'aigua i la tassa de cafè que va fer servir Miguel Bosé en l'entrevista que li vam fer el passat divendres 23 de març de 2007. Ja hi podeu licitar, ja poder acassar i intentar aconseguir aquestes dues fabuloses relíquies. Afanyeu-vos, la subhasta durarà deu dies! L'adreça on hi podeu accedir és aquesta: La tassa de cafè i l'ampolla d'aigua de Miguel Bosé al Versió Rac 1
del.icio.us

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ja us val, aquest tipus al programa!!!!

Cristóbal ha dit...

Xavier, amb aquesta et superes. De qui va ser la idea? A final de mes, tots anem prou apurats per tenir aquestes sortides.
Quan subhastareu la boina del Sr. Marcel·lí?

Anònim ha dit...

Poseu una oferta d'una nit amb el iaio...vull dir, amb el Sr. Marcel.lí!!! A veure que en treieu!!!

Per cert, trobo increible que ja hi hagi un paio que hagi pujat per això que oferiu. I que doni 10 euros fins i tot!!!! (Quant són les despeses d'enviament? És que a eBay on es fan els "xanxullos" és amb les despeses aquestes)

I una altra cosa, amic Xavier, quan dius que és una tassa...et refereixes a aquest got de plàstic de la màquina de cafè???? jajajajajajaja... Bona aquesta!

Salut i sort!!!

(Una suggerència warrindonga i masclista, per descomptat: si poseu a subasta la roba interior de certa presentadora del programa... (i ja no dic res més...), voleu dir que no faríeu més negoci??? Que hi ha molt de recremat seguint aquest programa vostre, eh xiquets? Per no dir que entre el Sr. Marcel·lí i el Mago Fèlix segur que mirarien d'aconseguir-ho també! ;-P

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Anònim ha dit...

La gent està mes sonada del lo que "pareix", amb la quantitat de gent que passa gan, que guanyen veritables miséries per viure, pensions miseriores. En fi que trista la subasta, amb la de virus que hi han pel món.

Nini

quitus ha dit...

servidors colapsats. la pàgina de Rockstar que no donava per a més. les dotze de la nit. la hora bruixa, y per fí el nou "joc" que possarà en perill "la civilització occidental". Pilars Raholes y demés prepareu les vostres afilades llengues, s'apropa el GTA IV i sembla que tot ho fet fins ara era simple conya. del miami dels 80 vam pasar als ganster-raper dels 90, que seria ho pròxim? si, es clar, tots ho sabiem i ho temiem.....àrabs. pel que sembla el nou GTA en possarà en la pell d'un àrab acab d'arribar a la ciutat de New York. més incorreció politica impossible. els gratacels (virtuals) del New York (virtual) comencen a tremolar (virtualment, es clar, que al cap i a la fí, es tracte d'això, d'un joc)....

http://www.gametrailers.com/player.php?id=18206&type=wmv qualitat alta


http://www.gametrailers.com/player.php?id=18206&type=wmv qualitat mes reduida

la jihadd virtual sembla que s'apodera de les consoles.....

Anònim ha dit...

Nois/es nois/es..que s'han de prendre les coses més a broma..a més a més ells ho van dir al programa, que els diners aconseguits van per Càrites, era? bé, o per servei social, sigui quin sigui.
Lo del señor Marcel.lí no és mala idea no..jo m'en sé més d'una que s'en aniria a sopar amb ell..Una servidora per exemple..aquest home és un pou de ciència i ha viscut moltes coses. Deu ser molt interesant està dues horetes que t'expliqui les batalletes, Tirànic, etc..jejeje. Ho dic de debó.
Poseu quelcom seu a subasta i ja veureu com va molt millor!
Petonets a tots.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint