d’abril 19, 2007 Com es poden fer tants sorollets amb la boca?

El francés que voreu en aquest vídeo és capaç de fer coses amb la boca que la Filarmònica de Londres no seria capaç de fer amb cent persones. Es tracta d'un compare que es diu Joseph i és de Marsella i opta a concursar a programa "Nouvelle Star", una espècie de Operación Triunfo o Pop Star a la francesa. Simplement, impressionant.
AFEGIT: Frange ens recomana que visitem
www.detotimes.cat, on podem trobar un resum dels millors moments del personatge i també el canal de youtube on hi ha més d'aquest compare. S'està creant una autèntica falera internauta amb Joseph que, per cert, com apunta un oient d'Andorra, quan va arribar la següent ronda no va passar perquè, de cantar el que se'n diu cantar, no té ni idea...


del.icio.us

9 comentaris:

Itf ha dit...

Alucinant!!! No entenc francès, m'agradaria saber què diuen...

Alegria De La Huerta ha dit...

Ídem itf, ni papa de francès... però entenc que al final si que li donen el passi a la següent fase, no?

El millor crec que és el tio de la dreta, es posa el dit a l'orella i fa una cara de... però aquest tio què fa? què fa aquí?

De totes maneres, suposo que si arriba a l'acadèmia el domesticaran.

Anònim ha dit...

Soc d'Andorra y he tingut l'ocasió de veure la continuació de l'historia: la següent fase eren tres proves en un teatre i va resultar que de Beatbox era el mestre, pero de cantar...no s'enrecordava ni de les lletres, i no va passar del segon dia.

Alegria De La Huerta ha dit...

M'ho esperava així...

Anònim ha dit...

Si us ha agradat aquest haurieu de sentir MC Spleen, que és un tio francès ja havia vingut pel BAM d'aquest any i que va venir l'altre dia a Barcelona acompanyant a Cocorosie.

http://www.youtube.com/watch?v=IlbZN85N-QI

http://www.youtube.com/watch?v=UPlHuATYZ8A

Anònim ha dit...

Sóc el d'abans. El tio en qüestió es diu TEZ, no MC Spleen. Al seu myspace podeu trobar un video molt impressionant.

http://www.myspace.com/tezshimer

Anònim ha dit...

Una passada moltíssim millor que l'arxiconegut Bobbie McFerry.
Penso que això que fa aquest noi és una cosa tant friki, i que té un mercat tant justet que si no té moltes possibilitats de promoció és difícil que es conegui.
A veure si el contracta algú aquí Catalunya.

Jordi ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=6vpu-_QDSHI

Anònim ha dit...

A "De tot i més.cat" hem fet un video resum d'alguns dels millors moments d'aquest personatge francès, podeu visitar-ho a www.detotimes.cat, o si voleu enllaçar-ho al bloc del versió també penjem els videos al youtube, el nostre canal és www.youtube.com/detotimes on hi podreu trobar els darrers vídeos de la nostra secció.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint