d’abril 09, 2007 House... de bon humor i cantant?

Doncs sí, House no sempre va tenir mal caràcter i no sempre va ser metge. Té un passat i, pel que he pogut vore en aquest vídeo, és realment sorprenent. Que no?, mireu-ho vosaltes mateixos i a vore què us sembla...


I, per comparació, el voleu vore quan va fer el càsting per House? Semblava que venia d'una farra tan gran que s'havia begut, fins i tot, l'aigua de la sèquia Alèdua...Potser també us resultarà curiós veure Hugh Laurie remant a Cambridge l’any 1980, quan era a la Universitat

O bé a la sèrie que tants recordem amb melangia i que va marcar el que va passar a tants pissos d’estudiants… “Els joves”
del.icio.us

9 comentaris:

Anònim ha dit...

que bo! jo sempre el recordare fent de George a l'escurço negre.

no se com trobes aquests videos...un crack.

Anònim ha dit...

Wal.laaaaaaaaaa!!!

Al video dels 'joves' hi surt ni més ni menys qeu l'Emma Thompson fent de pija!!! També l'actor protagonista de la peli 'Els amics d'en Peter', no recordo el nom, del mateix equip que l'Emma.

Fixeu-vos com s'assembla el Mike dels joves, al professor d'economia Xavier Sala Martin, fins i tot pota una corbata cridanera, jajajajajajaj.

Bestial el video...

Per cert:us heu adonat que el Hugh Laurie, british-british com és, fa un perfectíssim accent americà a Dr House? Quin actoràs!!

Ptns

Mimi

melonian ha dit...

Jo també crec que després de House, el millor que ha fet el Laurie és de George a L'escurçó negre, sèrie senzillament genial. Només la superaria un nap gegant!

Anònim ha dit...

Quin crack aquest Hugh Laurie! Canta, actua...
Tot terreny de les arts, que està fet.

Anònim ha dit...

Es veritat!!! El Mike és idèntic al Sala-Martín!! Igual d'UVA i d'estil... :)

Ricardo Peregrina ha dit...

L'actor protagonista de "els amics de Peter" és Stephen Fry, que també sortia a diferents episodis de l'Escurçó Negre. Ell i Hugh Laurie van protagonitzar un parell de séries d'humor al Regne Unit: "Jeeves and Wooster" i "A bit of Fry and Laurie".
Sí, sembla antipàtic i esquerp, però el doctor House té un llarg historial com a comediant.

Anònim ha dit...

posa d l escurço negre!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

T'oblides del paper més important que va fer:

De princep anglès a la tercera entrega de l'escurçó negre...

Per favor!

Salut

PD: Jo te tú no me l'ha perdría..

Anònim ha dit...

House també surt a la peli 101 dalmates, fent de dolentot al servei de la cruela, cada cop que el veig fent de metge m´enrecordo de la seva actuació a aquesta peli

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint