d’abril 17, 2007 Tenim les proves: el sr Marcel·lí anava al Titànic


Con ho sentiu: ¡tenim les proves! Marcel·lí Virgili, malgrat la incredulitat popular i generalitzada, diu veritat quan afirma que ell anava al Titànic. Ací teniu la prova, el full d'embarcament on hi apareix... cerqueu-lo i el trobareu!
del.icio.us

16 comentaris:

Anònim ha dit...

senyor marcel·lí, a la fi ha pogut fer callar els incrèduls!

marga

Anònim ha dit...

No savia on demanar-ho... al programa has dit el nom d'un parell de pàgines de fotos que m'han encuriosit, una de fotos de gent que votava i altre fotos de llocs. Gràcies Xavi.

Accídia ha dit...

Marcel·li jo no el feia tan vellet... em pensava que era més jove. Doncs per l'edat que deu tenir, gairebé cent anys té molta vitalitat i la mentalitat força progressista.
Per cert, jo vaig ser qui va desviar l'iceberg per a què col·lisionés amb el Titanic...

Anònim ha dit...

Força Senyor Marcel·lí!, que aquest Clapes és un incredul. Vosté s'ho mereix tot i més. Per cert, com li va la tele que li va regalar el sr. Nuñez quant es va jubilar?

Josep ha dit...

finalment es va fent justícia!

Anònim ha dit...

Senyor Marcel.lí, heu aconseguit que la importància de la història del Titànic radiqui en que hi viatjàveu vós, fet que jo mai no he dubtat !
Endavant Sr. Marcel.lí, menys mal que hi poseu una nota de seny enmig d'aquesta colleta d'arrauxats i marranots !
Diarreamental.nireblog

Cristóbal ha dit...

Santa Justícia Divina! Senyor Marcel·lí els que hem cregut sempre en vosté no necessitem paperots ni llistes per a creure tot el que diu. Quan revolucionarà el ciberespai amb el seu propi BLOG?

Anònim ha dit...

ara que ens a fet callar a tots, el senyor marcel.li deu estar de un "xulito " que no veas que formi tandem amb el mac felix, no els aturara ningu

endevant les atxes

Anònim ha dit...

Hola, després de sentir aquesta tarda els últims impactes musicals m'han vingut ganes de reviure el video del gran Delfin...impagable!

Francesc Puigcarbó ha dit...

No n'havia dubtat mai del Sr.Marcel·li. Finalment s'ha fet justicia, i ara a veure que diu en Clapés

Anònim ha dit...

el senyor marce.li esl la unica persona sensata que hi ha en aquest programet, ja vos està be a tots els increduls, Que us penseu que el Sr.Marce.li era un fals dons us tindreu qu fotre, i a mes qualsevol dia tambè sortira publicada la foto del Yeti que tambè a vist el sr. Marcel.li fins aviat VALE $&

Anònim ha dit...

És un document de gran importància històrica! Però compte! No se li girés en contra sr. Marcel·lí, tal com van les coses per aquí, no és d'estranyar que l'acusessin de ser el culpable d l'enfonsament! No penso pas que pugués fer això vostè eh, però alguns ja trobaran sospitós que hi anés un català allà al mig...
Desde el ciberespai té tot el nostre recolzament!

Cristóbal ha dit...

Sr. Marcel·lí Virigili lléncis al ciberespai amb el seu propi blog. Una cosa entre Xavier Vidal i l'Estulin. Hi haurà un abans i un després a internet. Ànims!!!

Anònim ha dit...

Felicitats senyor Marcel.lí!! ja tocava una mica de justicia i fer callar les veus que el consideràven un mentider. Jo mai havia dubtat de la seva paraula. De fet, va ser vosté qui es va fer pasar per dona per tal de poder pujar a un bot salvavides, oi?.Tot sia a fí de bé. Sense vosté, el programa no seria res!.

MK ha dit...

Verge Santíssima...!! . Era veritat..

jaume olot ha dit...

per fi despres de molt temps el sr marceli seraºreconegut com amic i maºdretta del caopita smit,si senyor aleliua

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint