d’abril 20, 2007 Un virus del telèfon que afecta a les persones?

De vegades perdem la perspectiva del que suposa la tecnologia a zones del món on el nivell tecnològic és molt baix. Al Pakistan, un virus que és transmet a través dels mòbils ha desfermat una onada de pànic perquè els usuaris pensen que el virus es podia transmetre de l'aparell telefònic a les persones i matar-les.Els virus, es diu al Pakistan, "ja ha causat més de vint morts" i la companya Telekom ha rebut milers de consultes de ciutadans morts de por. No només això, és que, a més, a les mesquites s'està alertant contra aquest virus que es transmet per sms. L'assumpte sembla que ha passat també a Afganistan. Diuen que l'origen podria estar en els talibans, que haurien propagar aquesta falsa notícia per atacar la credibilitat de la tecnologia moderna i occidental. En definitiva, un autèntic desgavell.
del.icio.us

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Xavier
Em podries dir com has pogut fer el blog en català?. Quina és l'opció en blogger?. Jo no l'he trobat.
I una altra cosa, com puc modificar l'hora?. Em surt un xic endarrerida i sóc molt puntual ;).
Gràcies i endavant amb el blog i el programa!

Xavier Vidal ha dit...

Hola company. L'assumpte és senzill però has de saber el "truquillo". Resulta que, per alguna estranya raó, el català no està on li tocaria, sinó entre el el búlgaro i el chec, dins d'opcions, format. Allà ho sel·lecciones i avall. Salut!

Anònim ha dit...

Gràcies Xavier, el vaig trobar més tard.
Ara tinc una altra cosa que voldria fer i no sé com fer i com sé que tú tens moltra traça, doncs t'ho agraïria:
-posar l'opció aquesta de "tradueix aquest bloc, des de la pàgina de la Gene, com es fa?. Voldria del català al castellà i a l'anglès.
-dintre de les meves entrades, voldria que una paraula, sigués un vincle (link). Per exemple, posar Barcelona i que surtís, en cliclar, la pàgina de,per ex. l'ajuntament. Això, depen de la plantilla?.
Moltíssimes gràcies i perdona les consultes.
Ànim, ja t'he posat com a favorit en el meu bloc.
salut!

Xavier Vidal ha dit...

És molt simple, has de copiar un codi que et subministra la mateixa pàgina del traductor de la Gene, en funció de quina traducció vulgues: és aquesta pàgina http://traductor.gencat.net/jsp/button-download.jsp?locale=ca
Espere que et servisca. Salut!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint