de maig 14, 2007 Agressió del Metro de València

Les històries a Internet creixen a una velocitat impressionat. Una de les coses que més es parla a molts forums (gràcies Andrés) és d'una agressió al Metro de València. Un xavalet sense cap educació insulta un vell, que s'encara amb ell com pot. La cosa és que la gravació va acabar a Youtube i ha provocat tanta indignació que li han plogut les amenaces al borinot maleducat en forma de vídeo. Sembla que hi haja una competició per vore qui l'amenaça amb més mal gust. Amb veu de sintetitzador li duen les coses més brutals marrec, usant fotos de tothom: des de Leónidas, de 300, fins a Risto Mejide, passant per Karlos Arguiñano, El Fary, ShXinShan, Hitler, Robin Williams i així fins a mig miler. Només heu de cercar a Youtube "niñato valencia" i les trobareu totes. S'ha publicat la seua foto, on agafa el metro, on baixa, li han robat el seu compte a Hotmail i el xaval ha hagut de tancar el seu fotoblog... qualsevol dia podem tenir un disgust!


del.icio.us

7 comentaris:

Itf ha dit...

Si, el vaig veure fa temps i em vaig fotre de mala llet.

Anònim ha dit...

Perdoneu, algun oient em pot dir què va dir el rocco exactament al programa sobre "l'accident domèstic" del Jordi González?

Anònim ha dit...

Feia temps que no reia tant, la veritat es que buscant pel you Tube es troba de tot contra aquest noi.

Em sembla molt be que ho pateixi, nomes fa por que si el troben.....
aviam que passara.

Molt bona aquesta Xavier

Franchu ha dit...

XAvi, no m'acaba d'agradar el to del teu post... primera, el noi aquest si no volia acabar com ha acabat que no es dediqués a anar amb el seu amic grabant com s'en fot dels iaius al metro, i asobre el nen aquest agafa i ho penja al youtube per fer la gracieta, pues mira, estem farts de xulos buscarraons com ell, em sembla perfecte que s'el critiqui a traves de la xarxa igual que ell l'aprofitava per anarse burlant de la resta. Lo unic que no acceptaria es que aquesta critica d'internet passes a més, pero mentres sigui d'una manera controlada via internet, estic d'acord.

¡¡¡Abraçadotes!!!

Anònim ha dit...

Me han jodido la vida estos cabrones. La verdá esk m an jodio la vida. mi churri m'a dejao pk dice k soi un capuyo y un gilipollas. Stoi arto de todos vosotros.. como piye al k puso el video lo mataré.

Mis padrs no m ablan i en el colegio me pegan... perdonavidas hijo de puta!!

P.D. No teneis derecho a joderme la vida

Anònim ha dit...

Jo estic d'acord amb el Franchu: mentre no s'arribi a extrems violents, aquest nano s'ha buscat el que li passa.

Algú va comentar que si el iaio l'hagués pegat, el nano l'hagués pogut denunciar i de res hagués servit adduir que hi havia provocació prèvia. La gamberrada perfecta a la víctima adient. A més, fou ell qui penjà el vídeo: diuen que qui no vulgui pols que no vagi a l'era, no? Doncs ell hi anà directe.

Anònim ha dit...

avui mateix al tren he vist dos anergumens capaços de fer el mateix que aquet pallasso. No tenen respecte per res ni per ningú. Són una plaga, a l'institut on vaig estudiar n'estava ple. Els hi dèiem "quillos" i acostumàven a ser de grups socialment marginals i amb una intel·ligència bastant limitada.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint