de maig 24, 2007 Desé aniversari del Versió al Romea

El Versió compleix 10 anys i, per celebrar-ho, avui hem preparat un programa molt especial. Serà al teatre Romea de Barcelona. A banda dels col·laboradors habituals del programa, ens acompanyaran:

Joan Pera
Lluis Llongueras

Josep Cuní

El Tricicle

Carlos Latre
Sergi Pàmies
Soledad León de Salazar

i el Mag Fèlix, entre d’altres

Tindrem també l’actuació en directe del grup Gossos i sortejarem 3 creuers de 7 dies pel Mediterrani a bord del Voyager of the Seas. Per cert, la festa d'avui tindrà un final com mai us hauríeu pogut imaginar… Si voleu deixar el vostre comentari dels deu anys del Versió, feu-ho ací, en els comentaris, per a que quede constància... i els recollirem per llegir-ne alguns!


del.icio.us

14 comentaris:

Itf ha dit...

Jo ja he reservat!!

Som aquí ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Som aquí ha dit...

jo també! ens veiem allà!

Oriol ha dit...

Osti, a mi el que em reventa fins l'extrem és que treballo per la tarda (CFGS en un IES). En cas contrari, vindria encantat de la vida donat que segueixo (i intento col·laborar amb correus electrònics esporàdicament i potser, de vegades, malauradament, amb poca originalitat) el Versió des de que estava a Catalunya Ràdio. Tot i això, la més grandiosa felicitació i enhorabona per tot l'equip!!

Anònim ha dit...

acabo de reservar!! sempre que fan alguna sortida jo estic treballant.. però aquell dia justament no, perquè m'havia agafat festa.. el que havia de ser un dia pesat de visita mèdica (al matí), resultarà un dia divertit amb la millor cía. de les tardes!! Gràcies!

Som aquí ha dit...

Recordo l'inici del "versió", alehores tenia 19 anys i ....FEIA LA MILI! era alló q anaves de verd desfilant amunt i avall i cantant cançons sense rima però amb ritme per marcar el pas...i poca cosa més! jo vaig començar a escoltar el "versió" a partir de la segona temporada!
MOLTES FELICITATS!!!!
(ens veiem al Romea)

Anònim ha dit...

En aquests 10 anys,he canviat de pis 4 vegades, he viscut en 3 ciutats, he tingut 2 feines, 2 cotxes, etc... Però la dona i el programa de ràdio de tarda segueixen iguals!! MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!

Anònim ha dit...

Jo us escolto des que sou a rac1, de fet, abans pràcticament no escoltava la ràdio, però... valga'm dèu! ara ja no hi ha qui em desenganxi! Tinc la sort de ser il·lustrador i treballar des del meu estudi i escoltar-vos a tot drap, i us asseguro que a vegades haig de para de pintar perquè em salten les llàgrimes de tant riure!
De debó, moltes felicitats, sou maquíssims!

Una forta abraçada a tots i totes!
Eh que m'entens?

Xavier

Anònim ha dit...

Anys i Anys per molts anys!!....

MOLTES FELICITATS A TOT L'EQUIP! sou genials.
Jo us vaig començar a escoltar l'última temporada de Catalunya radio i des de llavors he passat molt bones tardes amb vosaltres! Continueu així!

Un fort petó a tots/es!

Itf ha dit...

Ja està!!! M'ho he passat molt bé. Demà penjaré al meu blog fotos i potser algun video. Ja t'avisaré. Felicitats!!

Som aquí ha dit...

ha estat una festa genial!!!
dilluns tots a mirar el "entre línies"!!!

Anònim ha dit...

moltes felicitats!

la primera vegada que us vaig escoltar, era treballant ambel meu pare tronxantnos de riure, tant que el meu pare em feia anar a buscar unes birres ( era la epoca quecada tarda sortia l'espin fentde pescador gallego)
merci per entretenirme cada tarda
ignasi

Vida quotidiana ha dit...

Jo també us escolto des de la primera temporada, quan el programa només durava una horeta. Gràcies a vosaltres m'he anat assabentant de tot el que ha anat passant aquesta dècada, alhora que m'ha ajudat a fer més passables moltes tardes de feina o davant el volant. Espero que el programa segueixi molts anys liderant les tardes de la ràdio catalana.

Anònim ha dit...

Per molts anys! no sé que faria sense vosaltres. Les tardes se'm farien eternes. Un petonàs al senyor Marcel·lí.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint