de maig 11, 2007 El Windows Vista, per fi en català

Microsoft ha anunciat que a partir del proper mes començaran a servir-se ordinadors amb el Windows Vista instal·lat en català. També es pot descarregar un pegat a la pàgina de la companyia que farà que tant el Vista com l'Office 2007 que ja estan instal·lats es puguen traduïr. Ja era hora. Siga com siga, és una bona notícia que sembla tenir a veure també amb el llençament del nou sistema operatiu de llicència lliure Ubuntu, que porta support en català ja des de la instal·lació. Escolteu el que ens deia Carles Grau, director de Microsoft per Catalunya aquesta tarda al programa baixant-vos l'arxiu d'ací.
del.icio.us

1 comentaris:

losimo ha dit...

Trobo que és una vergonya, i ens fa ser una llengua de segona el fet de no poder triar l'idioma a l'instal·lar.
Moltes empreses no l'instal·len pel fet d'haver de descarregar-se l'arxiu. És un contra-temps, que microsoft coneix, i per això ho fa.

Però bé, com que amb la diversitat hi ha la solució, jo trio i recomano, amb el vostre permís, quansevol de les distribucions GNU/Linux.
Per què? Apart de tots els motius que pot ser ja sabeu,faré referència a la lingüista:

Apretant F2, a l'inici, al moment d'instal·lar (o arrancar amb el livecd, cosa impensable amb windows) et permet sel·leccionar "català" com a llengua d'instal·lació/execusió (segons casos) i, després, ja ho tens tot en català.
Això ja fa anys que és així, i no és notícia. Que hi farem.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint