de maig 18, 2007 Es poden veure els animals des de Google Earth?

Fixeu-se en aquest vídeo. Es poden veure animals amb el Google Earth si t'acostes molt? Que està muntat sembla clar, perquè el darrer tram és com una imatge afegida, però el dubte és si aquesta imatge també està treta del la visió que donen els satlèl·lits de Google. En tot cas, és per fruir les imatges. Senzillament espectacular.

del.icio.us

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Xavier,

certament sembla un muntatge, però no ho és. Si t'acostes amb el Google Earth a les exactes localitzacions que mostren en aquest video, es poden veure les imatges que s'hi mostren. Cada dia m'agrada més aquest programa.

Anònim ha dit...

No ho crec, hi ha una de les imatges que es veu l'ombra d'un avió, mmmmm.... fotografies aèries enganxades a les imatges de google earth...???

Anònim ha dit...

això em recorda molt als secrets del googleearth, si poses googleearth secrets al youtube et surten llocs amb curiositats que s'han anat trobant a la terra com cares gegabts o una parella prenent el sol d'una manera que potser no els hagués agradat que els veiessin. També hi surten animals i és per això que hi he pensat.

Anònim ha dit...

No he vist les imatges que dona el Google earth, el video sí, però sí les de Google maps, que potser son de menys definició i amb les principals ciutats es poden veure clarament els cotxes així que d'aixó a veure ramats d'animals no hi ha gaire diferencia. Tinc entes que les imatges de mes detall estan fetes des de avió, i no des de satelit. Esta clar que tal com evolucionen les tecnologíes, cada día hi haurá mes imatges, de mes definició i mes actualitzades d'arreu del mon, i llavors tornarem a alló de les vulneracions de l'intimitat. Així que per si de cas, no prengueu el sol en pilota picada al terrat, ni feu actes impudics al exterior, jaja.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint