de maig 15, 2007 La cel·la on viurà Paris Hilton

Com sabeu, Paris Hilton ha estat condemnada a passar més i mig de presó per conduir beguda, sense carnet i no anar a rehabilitació. Doncs bé, a l'esquerra vos pose una foto de la mansió a Beberly Hills en la que viu i, a continuació, un vídeo de la cel·la en la que passarà mes i mig amb altres presidiàries. Internet és un reclam d'un poder incalculable: pocs dies després de saber-se que Paris Hilton aniria al talego, un guàrdia va filmar la cel·la i va penjar el vídeo a Youtube. Com vos dic de vegades, per pixar i no caure gota. Es comenta que les lesbianes de la presó on anirà ja es freguen les mans... vist el que li agrada mostrar a la nena en vídeos que hi ha a internet...

del.icio.us

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Vidal!
Me subscrit al blog dels oients del versió RAC 1 a través de RSS i no veig bé ni els enllaços, ni les imatges, ni els links als videos de les entrades que vas penjant. Estic subscrit a altres blogs de can blogspot i els altres si que hem funcionen! A més crec que tens la opció de limitar els RSS a 255 caracters activada. Si ho poguessis solucionar seria la pera! Merci i endevant!!

Anònim ha dit...

Quan entro al teu bloc, s'obre un altre a l'esquerra de catalanet.cat i no hi ha manera de tancar-ho.
Bona sort al bloc.

Anònim ha dit...

Solucionat. Entrava a una adreça incorrecta.

Xavier Vidal ha dit...

Hola Nar. No entenc per què et passa. Jo ho he provat amb el meu llegidor de news, el GreatNews i amb un altre i no tinc cap problema. De tota manera ho revisaré a vore què puc trastocar. Salut i Gràcies!

Itf ha dit...

He estat hotels més lletjos que això...

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint