de maig 31, 2007 Què està passant amb el Mossos?

No podia ser d'altra forma. Internet va ple dels vídeos de com tracten els Mossos als detinguts. Als fòrums es debateix intensament, a favor dels detinguts i a favor dels Mossos. Comencen a ser ja vídeos estel·lars aquells en els quals s'hi reparteix castanya a les comissaries. I és que la gent està farta per acumulació. Ara bé, s'ha de recordar que són els propis Mossos qui filmen les imatges i això no ho fa cap més cos de policia. La seua faena és molt difícil i no treballen amb bellíssimes persones, però les imatges parlen per elles mateixes. Cal tanta violència? Se n'ha fet un gra massa o alguna cosa falla als Mossos? Què en penseu? Deixeu els vostres comentaris, per favor.


del.icio.us

9 comentaris:

Anònim ha dit...

genial! menos mal que hay cámaras en las comisarías (o sólo en la de les corts), aunque para lo que valen...
vergonzosa de nuevo la actuación de los mossos, señor Saura y demás representantes y defensores del cuerpo (puigcercos entre ellos).
Este fin de semana manifestación de los sindicatos de los mossos, verdad? sacarán punzones como en la anterior? o a ellos no?
un cero enorme para el cuerpo, y luego criticaremos a otros... y nos fijaremos en Abu Ghraib... y aún tenemos la mierda en casa!!

Itf ha dit...

Visc a prop de la comissaria de Les Corts i cada vegada que passo per davant creuo els dits... Que no ens passi res.

Mònica Grau ha dit...

Impressionant!! no tinc paraules... no se si cal o no cal, però cada dia teniu una "bona nova" dels Mossos a les notícies... cada matí ens llevem sentint alguna barbaritat i cada dia és mes grossa que l'anterior.

Anònim ha dit...

A casa meu sempre s'ha dit:
"els dolents porten placa i porra"

Anònim ha dit...

ja n'estic fart de sentir comentaris negatius contra els mossos, s'esta fent una campanya de desprestigi que no vull ni pensar d'on surt. El que veig a les imatges son dos casos (entre les milers de detencions)on UNS mossos s'han passat després de reiterades provocacions per part dels detinguts i tampoc amb una violencia extrema, en el primer cas hi veig unes dues o tres patades innecessaries i en la noia només i veig la bufetada inicial, la resta es violencia per contrarestar la de les victimes (intenteu parar un tio de 80 kg movent-se amb toda la força i a veure si ho podeu fer amb abraçades). Evidentment no vull justificarlos, a aquests cal castigarlos, pero segur que d'errors n'hi ha a totes les policies pero s'amaguen i ja està (recordeu les denuncies de tortures d'amnistia a la guardia civil) es bo que els mossos hagin filmat aquests videos, aixó vol dir que no volen que torni a passar no com altres.
De que uns mossos fotin hosties a dos detinguts a dir "tots els dolents porten placa" o "y aún tenemos la mierda en casa!!" trobo que n'hi ha un bon troç, segur que el dia que us fotin la cartera cridareu als quatre vents que la policia no fot res i que haurien de tancar a tothom a la garjola.
I sobre el famós "punxó", segurament fa mal, pero sisplau, es un pal de goma, no exagerem, si amb aixó eviten fotre cops de porra, jo ho trobo preferible.
I perque ningú es pugui fer l'inteligent, no soc mosso, no conec a cap mosso, voto esquerres i no soc ni català, soc Andorrà, o sigui que ni em va ni em ve i podria fotre merda devant del ventilador sense consideracions morals.

Anònim ha dit...

Vaja...ens demanes que fem comentaris i els censures.
Ja et val

Anònim ha dit...

A quina censura et refereixes? En aquest bloc no es censura res, en tot l'any que porta de vida no s'ha tret ni un sol comentari... així que no sé a què et refereixes, potser hauries de concretar una mica més...

Anònim ha dit...

El pitjor sobre el mossos no són aquestes imatges sinó el seu comportament xulesc. L’altre dia vaig haver de fer una denuncia i encara que sembli mentida n’hi havien dos mossos jugant a l’amagatall a la comissaria.

Davant de les queixes em van explicar que era el canvi de torn! A mi no se’m passa pel cap jugar a l’amagatall en la feina.

La veritat és que vaig trobar a faltar la professionalitat de la Guardia Civil. I això és molt dur quant aquestes paraules surten d’un Republicà fins a la medul•la.

Anònim ha dit...

De verdad que estoy flipando. "Los malos llevan placa y porra...", "la mierda en casa...", etc..
No soy Mosso, soy catalan, escribo en castellano por que me expreso mejor (para evitar cualquier comentario ideologico), en el video de la rusa, se ve claramente la actitud chulesca de esta persona, asi como la provocacion hacia las Mossos, sin colaborar en quitarse la ropa (procedimiento habitual), y una forma contundente de reducirla. Si pudieramos OIR lo que se dice...
En el segundo video veo un detenido que les pasa una cabeza a todos los Mossos, de un peso aproximado de 80 kg, con actidud provocativa, y se ve como tira la chaqueta provocandolos y seguidamente el manotazo que le da al Mosso. Reduccion del detenido contundente.
No es justificacion, pero pongamonos en su situacion y pensemos sinceramente que hariamos en ese momento...
Tambien tener en cuanta los casos aislados que se dan.
Sinceramente si nos pusieran a todos una camara oculta....

Lluís - Olesa

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint