de juny 18, 2007 Anunci de l'Internet Explorer 7

Microsoft ja ho sap què fer per parar l'augment progressiu i sostingut de l'ús del Firefox com a navegador d'Internet. Mireu aquest curiós anunci de l'Internet Explorer 7i deixeu comentaris sobre quin navegador feu servir. Ara bé, tingueu en compte que qualsevol paregut amb la realitat del funcionament de l'Explorer és pura coincidència...

del.icio.us

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo utilitzo l'explorer i no em va malament... Quines ventatges té aquest firefox?

Jordi ha dit...

Deu ni do. Fa força grima aquest anunci... Jo utilitzo el firefox de sempre o el safari.
Només faig servir l'explorer quan no tinc altre remei (pàgines del govern ejpañol).

Jordi ha dit...

Parlant de navegadors, heu vist la xapuza de la web del congrés ejpañol sota firefox?
http://www.cogreso.es
Mireu altres comentaris: http://www.anieto2k.com/2007/06/14/la-nueva-pagina-web-oficial-del-congreso/

Anònim ha dit...

De fet, encara que jo faig servir normalment el Mozilla Firefox (2.04 ara mateix) i que abans (fa molts anys) sempre he estat de Netscape, l'I-Explorer no pot deixar-se de banda sobretot a la feina perquè et trobes molt sovint amb webs que estan optimitzades només per I-Explorer (per exemple, molts departaments de la Generalitat i aplicacions online del 012, per exemple).

Per cert, per al Mozilla Firefox s'està preparant un "afegit" (el traduim així al català?) per poder enviar SMS des del mateix navegador GRATIS TOTAL. Es fa amb el mateix sistema que s'està fent servir ara per enviar SMS amb Google-Phones.
Més informació aquí

Salut!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Xavier Vidal ha dit...

Hola Xavi, he vist els dos comenentaris que has deixat, tot i que encara no havia pogut contestar. Havia llegit això de l'Iphone. El que puc fer és escriure una entrada contant-ho com ho contes tu i afegint el sistema que faig servir jo, que és el Yahoo Widget engine, que té un widget per enviar sms de franc... en quan tinga una miqueta de temps, ho faig... Salut i gràcies!

Francesc Puigcarbó ha dit...

mira, he provat el mozilla firefox i no m'acaba d'anar, el millor de tots els que he provat - ópera inclós - es l'Internet explorer, es l'únic que no em falla mai. Dec ser molt rar jo.

Unknown ha dit...

Jo utilitzo el Firefox, però de vegades porta problemes amb segons quines planes visitis.

Anònim ha dit...

Doncs jo pensaba que el "tiu" de vermell representaba a Firefox.
Firefox es mes sencill a l'hora de configurar i afegir-hi millores, gairebe sempre creades per altres usuaris. Mai he aconseguit fer tot aixó del anunci amb l' Internet Explorer.
Sens dubte Firefox, menys actualitzacions i mes funcionalitat i sencillesa.

Xavier Vidal ha dit...

No descobreixes les avantatges del Firefox fins que no veus la varietat i utilitat de les exttensions que té. N'ixen de noves cada dia, per tots els gustos i, sobre tot, per totes les necessitats. ÉS cert que moltes pàgines (cada vegada menys) estan optimitzades per l'Explorer, però quan trobes els addons o afegits que et van bé per la teua feina i la forma que tens de navegar deixes de fer anar fins i tot l'Opera, que era el meu preferit. Salut a tots!

Anònim ha dit...

Sincerament, i de ben segur que deu ser perquè sóc una mica tòfia, pero em sembla que existeix una al·lèrgia cada vegada que es parla d'un productge de Microsoft. Pot ser l'empresa de software mes gran del món i abusona i anticompetència, pero a mi l'Internet Explorer em funciona de meravella, no hi tinc cap problema i per tant no penso pas canviar, i menys ara que han incorporat quelcom tant útil per mi (de fet el firefox només l'utilitzava per aquest element) com les pestanyes. Salut companys!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint