de juny 29, 2007 La SGAE ataca injustament el blogger Julio Alonso

La SGAE no descasa, ni de nit ni de dia. Hi una una indignació creixent a Internet perquè la societat d'autors li demana nou mil euros i un canvi radical d’orientació en una informació que només deia que hi havia una campaña a Internet contra ells. La informació parlava d'el google bombing "SGAE=LADRONES". Només informava, no fomentava, no difamava, no perjudicava. I la informació és lliure. El perjudicat és un empresari i blogger anomenat Julio Alonso que fou fundador d’una de les empreses de blocs més importants en espanyol. De moment, ja hi ha 40mil entrades a google amb el tema SGAE=LADRONES, que era el títol del post on s’informava de la campanya que estava sofrint la SGAE. Fa temps que s'estan passant, però ara la persecució ja és personalitzada i això té un nom, li 'l voleu posar vosaltres? Deixeu els comentaris.
del.icio.us

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Xavi ja l'has cagat, ara la SGAE ens tancarà el blog dels oients... No hauries d'haver escrit mai de la SGAE... Haurem d'anar buscant un altre nom. :-(

Anònim ha dit...

Són uns aprofitats, nosaltres vàrem voler fer una obra de teatre d'un autor anglès i els vam escriure per el tema dels drets. Ens varen respondre que aquesta obra no estava registrada a España i que ens poséssim en contacte amb l'autor anglès, (donaven l'adreça i tot), i que un cop ens donés una resposta els contactéssim de nou per "passar per caixa". Uns aprofitats.
El què trobo ridícul, és que quan contractes un grup de música conegut que tenen discos i cobren drets d'autor, per actuar al poble venen els de l'Sgae a cobrar, però senyors aquest grup ja l'estic pagant, què vol dir que a més els hi haig de pagar drets d'autor????!!!!.

Delfí Roca ha dit...

JAJAJA, lo bo es que avui, dia 3.7.07 si busques a Google només la paraula ladrones els segon i tercer resultat es la pròpia web de la SGAE. Encara ric ara!

Anònim ha dit...

Censura, d'això n'hi dic censura.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint