de juny 27, 2007 Steven Seagal, quan era bo

M'he topetat amb aquest vídeo,que mostra Steven Seagal, un actor nefast, quan encara no es dedicava al cinema, quan encara no bebia ni es drogava, quan encara no era un mafiós ni un maltractador, quan era un dels millors lluitadors d'Aikido, setè dan, quan feia els moviments tan ràpids que havien de recórrer a Bruce Lee per recordar tanta velocitat de moviments.


del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un parell de coses:

Si has llegit bé el link on es parla dels seus problemes amb la màfia, descobriràs que ell era la víctima. El tema dels maltractaments a la seva ex dona, Kelly le Brock, ja fa anys que han estat desmentits. Pel que fa a beure i drogar-se no sé d'on ho treus ni en què et bases. Simplement perquè s'ha engreixat? Tots els panxuts són alcohòlics i yonquis?
Sobre si és un actor nefast: mira, això són gustos. Fa un gènere que et pot agradar o no. Rocco Siffredi també seria un actor nefast, però era número u en lo seu, i reconegut a nivell internacional. Com Seagal.

Anònim ha dit...

Si us plau, que algú em digui un actor especialitzat en pelis d'acció que destaqui per la seva interpretació escènica.

Anònim ha dit...

qui te a dit atu que es drogaba el seagal, si diuen precisament que el seu pique amb el van damme va venir precisament per això, ja que el jean claude es va fpotre durant bastant temps no se quans grams de coca diaris despres de divorciar-se, cosa que ell va reconeixer iq ue diu que es va desintoxicar, pero el seagal es laprimera noticia

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint