de juliol 01, 2007 N'hi ha per tant amb l'Iphone

Als Estats Units s'ha desfermat la bogeria amb el nou telèfon mòbil d'Apple, l'Iphone. La pregunta és, n'hi ha per tant?, perquè ja ha começat la revenda a Ebay Que cadascú responga segons el seu criteri, però el que sembla evident és que Apple (Steve Jobs) li ha tornat a passar la mà per la cara a Mircrosoft (Bill Gates). L'Iphone és un gran caprici, però no només això. El dimarts ampliarem l'anàlisi al programa però resulta un aparell molt pràctic: gran reproductor musical, bona PDA, estèticament preciós, fàcil i intuitiu de fer servir, molt resistent, una pantalla tàctil molt útil però amb una càmera de resolució baixa, amb una bateria de vida massa curta i que no pots fer servir si s'esconya i amb un preu elevat i altres coses poc pràctiques. Ací vos deise un vídeo curiós on es demostra que han aprés la lliçó de l'Ipod i han construir un dispositiu realment molt resistent.

del.icio.us

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja tinc ganes de veure quan tarda en sortir un clònic amb una versió de GNU/Linux adaptada.
Suposo que el més complica serà copiar els sensors de moviment que porta, i alguns aspectes del hardware...

Anònim ha dit...

no sé on vaig llegir que s'han de fer 6 pasos per fer una trucada (no sembla que la "habilitat de trucar" sigui ho que mes ha importat a la gent d'Apple). bonic ho és, això sí.
pel que fa al tema de les cues, això es una cosa que comença a ser endemica. tothom fa cua per qualsevol cosa (fins i tot per la sortida de un sistema operatiu.....per Déu, un sistema operatiu nou es tanta novetat com per pessar-se una nit dormint al carrer?¿?)

Jordi ha dit...

Jo ja estic esperant per comprar-lo. a veure quant ens en claven als Europeus. En aquests temes semblem els "primos".

Unknown ha dit...

una altre andròmina per a bojos d´aquest tipus de novetats. Com jo , jejejeje, la meva primera experiència, va començar canviant un viatje de fi de curs per un ZX Spectrum, ja fa la vora 25 anys, i encara no sóc capaç de fer-lo anar amb condicions. Salutacions

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint