d’agost 21, 2007 Adolescents suecs s'escanyen i ho pengen a Internet

Segons he pogut llegir a JMMNoticias i als foros de Tele 5 s'ha posat de moda entre els adolescents suecs escanyar-se fins perdre el coneixement per experimentar la sensació més propera a la mort. A sobre ho filmen i ho pengen a Internet. Una barbaritat com un carro de palla. El "joc" es diu strypleken (que vol dir escanyar-se). Els educadors i neuròlegs suecs estan preocupats, no tan sols per el que té de perillós aquest "kick", és a dir, la pèrdua momentània del sentit, sinó pel que indica com a tendència social. Alguna cosa estem malament amb els nostres adolescents. Els vídeos són impactants. Es poden trobar a Internet, però jo no vull posar-los ni per criticar-los. Amb un parell de fotos n'hi més més que de sobra.
del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no voldría equivocarme, pero aquest joc (bastant conegut a altres països) acostuma a tenir un component sexual força important. normalment es practica la maasturbació a la vegada que es provoca l'ofeg, per tenir, aixó diuen, una experiencia mes satisfactoria (em sembla que es a causa de les substancies químiques que segrega el cervell durant la falta d'oxigen). també es cert, que nromalmen la part sexual del tema es sol amagar, com si les famílies es sentisin mes segures amb un familiar mort per suicidi que per una práctica sexual. només es un exemple http://www.elnuevodiario.com.ni/2007/02/23/suplemento/saludysexualidad/4983

-------------------------

per cert, no estic gens d'aqcord amb ho que has dit del tauró Xavier. Suposo que saps que ho mes perillós en una operació acustuma a ser l'anestesia. Anestesiar mamifers (lleons, osos, tigres, gossos i gats.......) es força complicat y la mesura a de ser bastant ajustada per no matar a l'animal. en un tauró, que es un peix, una especie amb una anatomia bastant diferent de la dels mamífers, la cosa es complica força més. no es tan sencill (básicament per qué la vida de l'animal corre perill).

ruth ha dit...

jo també havia sentit la connotació sexual d'aquesta pràctica.
De fet els rumors deie que Michael Hutchence (inxs) havia mort així.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint