d’agost 23, 2007 Ampliar fotos sense perdre qualitat

Al final, potser els del CSI tenien raó. Em feia molt ràbia quan veia que ampliaven les fotos fins l'infinit i quedaven perfectes. Doncs bé, hi ha una aplicació que no és tan exagerada, però s'hi acosta molt. Ara que acaba l'estiu ens trobem que moltes fotos, si no teníem a mà la càmera digital, les vam fer amb el telèfon i, a l'hora d'ampliar-les, pixe-len molt i perden qualitat. El programa Photozoom Pro té l'estranya qualitat d'ampliar perdent el mínim de qualitat. És de pagament, però circul·la per Internet una versió portable que funciona també molt bé i versions de prova. Vos deixe un vídeo de com funciona que és bastant il·il·lustratiu
del.icio.us

7 comentaris:

Anònim ha dit...

res que no faci el photoshop

Kove ha dit...

Estic d'acord! Photoshop Power!

Xavier Vidal ha dit...

el photoshop sembla el nostre senyor a la terra i realmente és un gran programa, però el nivel d'interpolació i redefinició que té aquest programa a mí m'ha sorprès molt i molt. ÉS una eina concreta per problemes concrets. Heu provat el Corel Paint Shop Pro XI, crec que éstà a l'alçada del propi photoshop. Què en penseu?

Kove ha dit...

Xavier, t'haig de donar la raó, el Paint Shop Pro, és un gran rival del Photoshop, i per algunes qüestions més bàsiques funciona igual o millor, amb una facilitat d'ús molt superior a la del photoshop.
Jo personalment, faig servir tots dos programes per retocar fotografies, especialment per posar-hi marques d'aigua, i corregir algunes imperfeccions, i amb tots dos puc fer el mateix. Dues bones alternatives, i no oblidem tampoc una alternativa lliure com GIMP, un magnific programa que faig servir quan estic amb Linux.

Salutacions des de www.motor.cat!

jubilat ha dit...

[Offtopic, per variar] Xavier, com ja suposes soc un gran fan dels germans Carrion arrel del seu descobriment amb el Guararey, que em va impactar. Aprofitant que han tret un munt de nou material (i qualitat marca de la casa XD) els hi he dedicat un mini-especial que poso a la teva disposició per si us interessés algún dels videos (encara que es difícil de triar XD).

Post Hnos Carrion a Milinkito

pd: per cert, i per si no t'ho he dit mai, no cal que ens enllacis o citis si no et convingués o vingués de gust, que tot queda en familia!

Albert ha dit...

Un programet ben interessant, ideal per coses concretes.

Per cert, ja que parleu tant bé del Paint Shop Pro, aniré a fer-li una ullada.

Salut!

Marczinger Z ha dit...

Xavier, l'antivirus Avira AntiVir em diu que el software de reescalat d'imatges conté un malware. Podries comprovar-ho amb algun altre antivirus? si és així crec que seria bo que eliminessis l'enllaç per possibles infeccions.

Gràcies!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint